>

Kerstboom kopen in de buurt

Kerstbomen kopen in de buurt TuinWereld Dordrecht

Kun je niet wachten om dit jaar een prachtige kerstboom te kopen? Bij TuinWereld Dordrecht kun je ieder jaar terecht om jouw echte kerstboom te kopen. Ons enthousiaste team van kerstboom verkopers staat met veel plezier klaar om je te helpen. Vanaf de derde week van november hebben wij weer veel verschillende soorten en maten kerstbomen op voorraad en helpen we graag om dé boom te vinden die aan jouw wensen voldoet. Klik hieronder op jouw regio om meer informatie te krijgen over ons tuincentrum en mooie kerstbomen bij jou in de buurt.

Bezoek TuinWereld Dordrecht

Kerstboom en kerstdecoratie kopen in de buurt

Natuurlijk vind je op onze kerstshow ook alle bijkomende decoratie en verlichting om dit de mooiste kerstboom te maken! Tijdens onze kerstshow vind je door het gehele tuincentrum allerlei verschillende mooie en trendy kerstartikelen. Wil je jouw kerstinkopen gelijk in één keer doen? Kom dan langs bij TuinWereld Dordrecht, bij ons slaag je voor kerst gegarandeerd. Kies hieronder jouw regio uit om meer te lezen over onze kerstbomen en kerstshow. Naast onze Kerstshow verkopen we in onze dierenwinkel ook diverse kerstkleding voor uw huisdier. Zo is uw huisdier ook helemaal voor de kerst.

Kerstboom kopen bij Tuincentrum TuinWereld Dordrecht

Het uitzoeken van een kerstboom kan nog wel eens een flinke klus zijn. Je wil toch dat de boom mooie volle takken heeft en precies mooi in huis past. Tevens wil je vaak mooie kerstversiering erbij aanschaffen dat je boom nog completer maakt. Om dan toch door de bomen het bos te blijven zien, is het lekker om even een pauze te nemen. TuinWereld Dordrecht heeft een lekkere lunchroom waarbij je langs kan komen voor diverse lekkere broodjes, een goede kopkoffie met een gebakje of zelfs een high tea kan doen. Om het nog completer te maken, biedt 'Wereld in de Tuin' ook een high wine aan. Zoals je merkt is een bezoek aan ons restaurant voor een heerlijke lunch of lekkernij het proberen waard. Op die manier maak je van je Kerstinkopen echt een dagje uit in Dordrecht.

Routebeschrijving maken

Tuinwereld Dordrecht
Provincialeweg 4-A
3319LH Dordrecht
078-6219161
dordrecht@tuinwereld.nl

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.