>

Snijbloemen

Voor prachtige verse snijbloemen in de regio Dordrecht ben je bij TuinWereld Dordrecht aan het juiste adres! Je bent van harte welkom in ons tuincentrum, met een uitgebreide bloemenafdeling voor prachtige boeketten en bloemstukken en bijbehorende accessoires zoals vazen. Wij hebben altijd diverse soorten boeketten staan in verschillende kleurthema's en afgestemd op de seizoenen, maar we maken ook boeketten op maat en naar wens. Ook voor speciale gelegenheden kunnen wij boeketten maken. Sommige dingen kun je nu eenmaal het beste zeggen met een mooie bos bloemen! 

Snijbloemen | TuinWereld Dordrecht

De bloemenwinkel van TuinWereld Dordrecht voor iedere gelegenheid

Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten en stijlen boeketten. Zo kun je denken aan seizoensgebonden boeketten met trendkleuren van het huidige seizoen, maar ook speelse veldboeketten, of kleine boeketten in een passend vaasje. Er zijn immers zo veel gelegenheden waar een boeket op zijn plaats is, of het nu gaat om een felicitatie, een bedankje, zomaar een lief gebaar, of een mooi en fleurig element in de woonkamer; wij maken graag een passend boeket naar jouw wensen. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Snijbloemen
  • Boeketten
  • Rouwboeketten
  • Bruidsboeketten

Boeketten van het seizoen in verschillende kleuren en maten

In onze bloemenwinkel vind je altijd diverse soorten boeketten van het seizoen. Er zijn dan ook verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, eventueel met mooie vazen van de sfeer & interieur afdeling. Ook kun je mooie combinaties maken met andere woonaccessoires zoals kussens, kaarsen en bijvoorbeeld fotolijsten. Een aantal kleuren terug laten komen, of jouw favoriete bloemen verwerken in een boeket? Vraag gerust om een boeket op maat! Ieder seizoen brengt weer andere soorten bloemen en kleuren met zich mee. Zo zie je bijvoorbeeld vaak de volgende combinaties per seizoen: 

  • Lente: Narcissen en rozen
  • Zomer: Zonnebloemen, pioenen en hortensia's
  • Herfst: Amaryllis
  • Winter: Tulpen en anemonen 

Natuurlijk zijn er ook altijd andere bloemen in buiten de reguliere bloemen die je per seizoen ziet, hiermee kunnen we zorgen voor verrassende combinaties en boeketten naar jouw wens. 

Snijbloemen | TuinWereld Dordrecht

Losse snijbloemen of een volledig boeket? Bezoek onze bloemenwinkel!

We hebben in onze bloemenwinkel altijd verschillende boeketten klaar staan. Ook kunnen we speciale bestellingen aannemen, of ter plaatse een boeket voor je samenstellen. Neem je liever een aantal enkele snijbloemen mee? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt je in ons tuincentrum meteen laten inspireren door mooie combinaties met glazen, vazen en bijzondere potten. Ook kun je andere geschikte cadeaus vinden om het boeket mee te combineren, voor echte bloemen en planten liefhebbers. 

Vazen van Daan Kromhout

Een mooi vers boeket komt natuurlijk extra mooi tot zijn recht in een stijlvolle vaas. In onze bloemenwinkel vind je de vazen van Daan Kromhout, die zorgen voor een mooie eyecatcher in jouw interieur!

Bezoek TuinWereld Dordrecht voor boeketten op maat

Je bent voor meer informatie van harte welkom op onze bloemenafdeling in TuinWereld Dordrecht. Daar staan we met veel plezier voor je klaar om een boeket naar jouw wensen samen te stellen. Ook kun je bij ons terecht voor vazen en andere benodigdheden om jouw boeket mooi te stylen in huis. Heb je vragen of wil je informatie over bloemen voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een rouwboeket? Neem dan gerust contact met ons op, door te bellen naar 078-6219161, of door een mail te sturen naar dordrecht@tuinwereld.nl. Graag tot ziens bij Tuinwereld Dordrecht! 

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.