>

Over TuinWereld Dordrecht

Welkom bij TuinWereld Dordrecht.

Een familiebedrijf met groen in het hart. Dagelijks doen wij onze uiterste best om een goed, breed en mooi groen assortiment voor jou klaar te hebben staan. Door de jarenlange ervaring komen onze planten direct van de kweker zodat wij altijd een vers en breed assortiment aan planten hebben. Niet alleen de planten zijn vers, maar ook onze bloemen. Dagelijks krijgen wij verse snijbloemen binnen om een fleurig en mooi snijbloemen assortiment te hebben. Zo kun je bij ons terecht voor kwaliatieve bloemen, kamerplanten en tuinplanten.

Woonwinkel en tuincentrum in één nabij Papendrecht

TuinWereld Dordrecht ligt erg centraal en is goed te bereiken vanuit Papendrecht, Sliedrecht, Ridderkerk en omstreken. Daarnaast is er bij ons voldoende parkeergelegenheid en kun je gratis parkeren. TuinWereld Dordrecht biedt een unieke en eigentijdse beleving voor jong en oud. Geen grote formule, maar doen wat we echt leuk vinden; beleving creëren met groen! Alles bij TuinWereld Dordrecht draait om jou! Daarom bieden we alle facetten aan zoals woonaccessoires, tuinmeubelen, kamerplanten, tuinplanten en snijbloemen. Ook aan de huisdieren wordt gedacht in onze dierenwinkel, waar je alle verschillende verzorgingsartikelen voor jouw huisdieren kunt vinden. Ieder seizoen vind je weer mooie nieuwe artikelen waarmee je een frisse wind door jouw huis en tuin kunt halen. Écht thuis komen in jouw huis en tuin, daar helpen we je graag bij.

Kamerplanten, tuinplanten en nog véél meer

Dagelijks doen onze groen- en stylingspecialisten er alles aan om jou een fantastische dag te bezorgen. Ervaar onze unieke pot-plant combinaties, een grote sfeer & interieur afdeling of juist ons restaurant, Werelds in de Tuin, die uitzicht biedt over de aangelegen volkstuin. Kortom; TuinWereld Dordrecht laat jou ervaren wat groen met je doet. Of het nu gaat om jouw nieuwe tuinplanten, het aanleggen van een moestuin, of een mooie bos snijbloemen; met veel passie en plezier staan we voor je klaar. Om het beste uit jouw tuin te halen vind je natuurlijk ook kwalitatief tuingereedschap in ons assortiment, waarmee je goed en veilig aan de slag kunt gaan.

Een ontspannen uitje; bezoek onze horeca!

Ben jij er klaar voor? Kom dan langs zodat wij onze passie met jou kunnen delen!  Je kunt 7 dagen per week bij ons terecht. Ben je toe aan een pauze? Dan kun je plaats nemen in ons restaurant Werelds in de Tuin, voor een lunch, een heerlijke kop koffie en op koopzondagen een diner. Zo wordt jouw bezoek aan onze winkel een ontspannen uitje en kun je heerlijk genieten en inspiratie opdoen. Bij ons is iedere zondag koopzondag en tevens hebben wij elke donderdag een koopavond. We verwelkomen je graag in ons tuincentrum en leggen je met veel plezier in de watten in ons restaurant.

 

Tot ziens bij TuinWereld Dordrecht voor al jouw woon- en tuin benodigdheden!

Ons tuincentrum in de buurt van Alblasserdam en Hoeksewaard is meer dan alleen een tuincentrum: je kunt bijn ons terecht voor alle facetten van het binnen- en buitenleven. Een bloemenwinkel, tuincentrum, dierenwinkel én woonwinkel in één; dat is TuinWereld

 

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.