Dierenwinkel in de buurt

Dierenwinkel in de buurt Dordrecht hond kat knaagdier vissen vogelsOp zoek naar een dierenwinkel bij jou in de buurt? Kom dan eens langs bij TuinWereld Dordrecht. In ons tuincentrum hebben wij een mooie dierenwinkel waarbij je van alles kunt vinden voor uw hond, kat, knaagdier, vissen en vogels. Het hele jaar door kun je bij onze dierenwinkel terecht voor de beste dierenvoeding, manden, riemen, krabpalen, hondenspeeltjes, aquaria en nog veel meer. Dus wil je jouw huisdier even flink verwennen, bezoek dan eens tuin- en woonwinkel TuinWereld Dordrecht, want bij ons vind je het geheid. Klik hieronder op jouw regio om meer informatie te krijgen over ons tuincentrum en dierenwinkel bij jou in de buurt.

Dierenwinkel bezoeken voor een tevreden huisdier

Naast dat wij een dierenwinkel hebben met personeel dat vakkundig kan adviseren voor jouw hond, kat, knaagdieren, vissen of vogels, zijn wij ook een compleet tuincentrum. Zo hebben we bij TuinWereld Dordrecht een groot assortiment aan de mooiste kamerplanten, tuinplanten. tuinmeubelen, tuingereedschap maar hebben we ook een trendy woonwinkel, een bloemenwinkel met de mooiste en kleurrijke bloemen en nog veel meer. Zodra je bij ons binnen stapt, voelt het echt als een dagje uit.

Tuincentrum TuinWereld Dordrecht met dierenwinkel

Als je onze dierenwinkel komt bezoeken zul je ook langs onze andere mooie afdelingen lopen. We kunnen ons voorstellen dat je dan zin krijgt in iets lekkers. Kom dan bijvoorbeeld even langs in onze overheerlijke lunchroom. 'Wereld in de Tuin' is meer dan alleen een lunchroom met heerlijke diverse broodjes, gebak en lekkere koffie. Zo kun je bij 'Wereld in de Tuin'  ontbijten, een high tea organiseren en zelfs een high wine. Kortom, niet alleen het tuincentrum zorgt voor een mooie beleving, ook zelfs onze lunchroom. Voor een geheel dagje uit, ben je bij tuincentrum TuinWereld Dordrecht aan het juiste adres.

Tuinwereld Dordrecht
Provincialeweg 4-A 
3319LH Dordrecht
dordrecht@tuinwereld.nl

Routebeschrijving maken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief.
Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.