>

Dierenwinkel in de buurt

Op zoek naar een Jumper dierenwinkel bij jou in de buurt? Kom dan eens langs bij TuinWereld Dordrecht. In ons tuincentrum hebben wij een mooie dierenwinkel waarbij je van alles kunt vinden voor je hond, kat, knaagdier, vissen en vogels.

Bezoek de dierenwinkel

Dierenwinkel in de buurt - TuinWereld Dordrecht

TuinWereld Dordrecht ligt op ongeveer 5 - 30 minuten afstand van de volgende plaatsen: 

 

Jumper dierenwinkel in Dordrecht

Het hele jaar door kun je bij onze Jumper dierenwinkel terecht voor de beste dierenvoeding, manden, riemen, krabpalen, hondenspeeltjes, aquaria en nog veel meer. Dus wil je jouw huisdier even flink verwennen, bezoek dan eens tuin- en woonwinkel TuinWereld Dordrecht, want bij ons vind je het geheid. 

 

Dierenwinkel bezoeken en een dagje uit

Naast dat wij een dierenwinkel hebben met personeel dat vakkundig kan adviseren voor jouw hond, kat, knaagdieren, vissen of vogels, zijn wij ook een compleet tuincentrum. Zo hebben we bij TuinWereld Dordrecht een groot assortiment aan de mooiste kamerplanten, tuinplanten. tuinmeubelen, tuingereedschap maar hebben we ook een trendy woonwinkel, een bloemenwinkel met de mooiste en kleurrijke bloemen en nog veel meer. Zodra je bij ons binnen stapt, voelt het echt als een dagje uit.

Jumper dierenwinkel in de buurt dordrecht tuincentrum

 

Bezoek de dierenwinkel van TuinWereld Dordrecht

Als je onze dierenwinkel komt bezoeken zul je ook langs onze andere mooie afdelingen lopen. We kunnen ons voorstellen dat je dan zin krijgt in iets lekkers. Kom dan bijvoorbeeld even langs in onze overheerlijke lunchroom. 'Wereld in de Tuin' is meer dan alleen een lunchroom met heerlijke diverse broodjes, gebak en lekkere koffie. Zo kun je bij 'Wereld in de Tuin'  ontbijten, een high tea organiseren en zelfs een high wine. Kortom, niet alleen het tuincentrum zorgt voor een mooie beleving, ook zelfs onze lunchroom. Voor een geheel dagje uit, ben je bij tuincentrum TuinWereld Dordrecht aan het juiste adres.

Routebeschrijving maken

Tuinwereld Dordrecht

Provincialeweg 4-A 
3319LH Dordrecht
078-6219161
dordrecht@tuinwereld.nl

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.