>

Tuinplanten kopen Dordrecht

Op zoek naar tuinplanten in Dordrecht? Kom dan voor al jouw tuinplanten naar TuinWereld Dordrecht. We helpen je graag om van jouw tuin of balkon jouw favoriete plek te maken. Met een mooie combinatie aan tuinplanten kun je al een erg groot verschil maken! Zowel voor de beginnende tuinier en de echte liefhebbers zijn er bij ons altijd mooie tuinplanten te vinden. Natuurlijk helpen we je ook graag om deze zo goed mogelijk te verzorgen. Daarom kun je ook tuingereedschap en andere benodigdheden bij ons vinden, zodat je altijd het beste uit jouw tuin kunt halen. Kies je voor planten op pot? Dan vind je een heel uitgebreid aanbod aan decoratieve potten in ons assortiment. Zo kun je de tuin volledig vormgeven naar jouw wensen en voorkeuren!

Bezoek TuinWereld Dordrecht

 

TuinWereld Dordrecht ligt op ongeveer 5 - 30 minuten afstand van de volgende plaatsen: 

Tuinplanten kopen in de buurt van Dordrecht

Op het gebied van tuinplanten is het aanbod ontzettend ruim. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan:

En nog veel meer! Mooie tuinplanten hoeven ook helemaal niet duur te zijn. We laten je bij TuinWereld Dordrecht graag zien dat je ook betaalbare en goedkope tuinplanten kunt vinden die van goede kwaliteit zijn. Een mooie combinatie van een bloempot met een stijlvolle keuze aan planten kan al een hele mooie toevoeging zijn voor op het balkon. Ook kun je in de hoogte tuinieren als je beperkte ruimte hebt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor hangplanten, waarmee je toch een kleine groene oase creëert met minder ruimte. Voor iedere ruimte is er een geschikte plant, of een geschikte selectie aan planten te vinden.

Tuinplanten Dordrecht | TuinWereld Dordrecht

Bezoek TuinWereld Dordrecht: de tuinplantenwinkel in regio Dordrecht

Bij TuinWereld Dordrecht vind je ieder seizoen weer het laatste aanbod aan tuinplanten. Of je nu aan de slag wilt gaan met de moestuin, meer bloeiende planten wilt, of vaste planten wilt gaan planten: in ons tuincentrum vind je tuinplanten van hoge kwaliteit. Daarnaast is ons tuincentrum gemakkelijk te bereiken en kun je voor de deur parkeren. Wij zijn maar liefst 7 dagen per week geopend en hebben op donderdagavond koopavond. Wil je tussen het winkelen door even bijkomen en ontspannen? Dan kun je terecht in ons restaurant Werelds in de Tuin, voor een heerlijke lunch, een goede kop koffie, of op koopavonden een diner.

 

Het tuincentrum voor jouw vaste planten, perkplanten en moestuin in Dordrecht

Een nieuw tuinontwerp of een frisse lente wind door de tuin: waar je ook staat in het proces, we helpen je graag om de juiste planten te vinden. Of je nu net een aantal vaste planten wilt toevoegen, of juist voor meer kleur gaat, je kunt op ons assortiment rekenen. Naast de tuinplanten zelf vind je bij ons ook alles om deze zo goed mogelijk te verzorgen, variërend van bewatering en snoeigereedschap tot aan meststoffen. Wil je een eigen moestuin starten in de tuin? Dan vind je uiteraard ook de moestuinzaden en bijbehorende benodigdheden in ons assortiment. Ook wanneer je op zoek bent naar kamerplanten, tuingereedschap, tuinmeubelen, bloemen, dierenbenodigdheden, woonaccessoires in onze woonwinkel en nog veel meer, ben je bij ons aan het juiste adres. Voor vragen kun je altijd bij een van onze medewerkers terecht, dan helpen we je graag. Kijk voor onze openingstijden op onze contactpagina.

Bezoek TuinWereld Dordrecht

Tuinwereld Dordrecht

Provincialeweg 4-A 
3319LH Dordrecht
dordrecht@tuinwereld.nl
078-6219161

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.