>

Kamerplanten

We hebben allemaal verschillende wensen, stijlen en voorkeuren, maar over het algemeen worden we allemaal blij van kamerplanten! Met zo veel verschillende soorten kamerplanten is er voor iedereen wel wat groen geluk te vinden bij TuinWereld Dordrecht. Of je nu houdt van orchideeën, cactussen, of van grote monstera's; bij TuinWereld Dordrecht vind je kamerplanten in verschillende soorten en maten, zodat er voor iedere liefhebber groen geluk voor in huis te vinden is! 

Groen geluk: kamerplanten van TuinWereld Dordrecht

Wij gunnen iedereen een beetje groen geluk in huis, in de vorm van een kamerplant die bij jou en jouw wensen past. Je vindt bij ons onder andere de volgende kamerplanten:

Groene kamerplanten of bloeiende kamerplanten kopen in Dordrecht

Kan het je niet bont en kleurrijk genoeg zijn? Houd je van kleurrijke planten zoals bijvoorbeeld de Orchidee, Cyclaam, of de Kalanchoë? Dan is ons aanbod met bloeiende kamerplanten een diverse selectie aan bloeiende kamerplanten waarmee je jouw huis nóg meer kleur geeft! Heb je liever zo veel mogelijk groen tinten, grote bladeren, of indrukwekkende luchtzuiverende planten? Dan vind je in ons aanbod met groene kamerplanten altijd een geschikte plant. 

De oppot service van TuinWereld Dordrecht

Combineer jouw favoriete kamerplant, met een mooie pot van onze potterie afdeling! We vullen de pot met een mooie nieuwe tuin- of kamerplant en je bent meteen klaar om hier thuis mee te pronken, of om deze cadeau te geven!

Makkelijke kamerplanten kopen in Dordrecht?

Vind je kamerplanten erg leuk, maar ben je iets minder goed in de verzorging? Dan hebben wij natuurlijk ook zorgeloze kamerplanten, zoals de cactussen en vetplanten, maar ook bijvoorbeeld de Sanseveria. Zo kun je ook genieten van groen in huis, zonder al snel afscheid te moeten nemen van jouw nieuwe aanwinsten! 

Plan jouw route naar TuinWereld Dordrecht

De laatste kamerplanten trends en interieur trends combineren?

Ben je graag bezig met interieur en volg je de trends dan ook op de voet? Ook trendy kamerplanten volgens de laatste interieur trends vind je in ons assortiment. Daarnaast kun je ze meteen combineren met woonaccessoires uit ons sfeer & interieur aanbod. Zo geef je jouw plant meteen een fijne omgeving waar hij perfect tot zijn recht komt! Bijvoorbeeld een pannenkoekenplant is de laatste tijd in iedere woontrend terug te zien en goed te combineren met woonaccessoires van dit moment. 

Kamerplanten TuinWereld Dordrecht

Grote en kleine kamerplanten: voor iedereen is er een te vinden

Heb je weinig ruimte tot je beschikking of kies je graag een aantal kleine plantjes? Er zijn ook verschillende soorten hanging baskets en trendy hangers, waardoor je ook bij wat minder ruimte tóch kunt kiezen voor mooie kamerplanten. Ook zijn er natuurlijk kleinere plantjes die je op tafel, of in de vensterbank kunt zetten. Is een kleine plant niet aan jou besteed en kan het je niet groot genoeg zijn? Een mooie grote monstera kan een indrukwekkende eyecatcher zijn in jouw interieur!

TuinWereld Dordrecht voor kamerplanten in alle soorten en maten

Je bent bij TuinWereld Dordrecht aan het juiste adres als je liefhebber bent van kamerplanten, of voor het eerst een kamerplant gaat uitkiezen. We helpen je natuurlijk graag verder als je vragen hebt over de verzorging of de standplaats van de plant, zodat je deze zo goed mogelijk kunt verzorgen. Neem ook eens een kijkje op onze sfeer & interieur afdeling, voor mooie manden en potten waar je de planten mee kunt combineren! 

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.