>

Groene kamerplanten

Naast cactussen, vetplanten en bloeiende kamerplanten kun je bij TuinWereld Dordrecht ook terecht voor prachtige, groene kamerplanten. Groene kamerplanten passen in elk interieur. Wil je groene kamerplanten op de slaapkamer of badkamer? Geen probleem! Bij TuinWereld in Dordrecht vind je verschillende soorten planten die in elke ruimte in huis passen. Groene planten trekken de aandacht in huis en dat komt door de opvallende, groene kleur en bladvormen. Dat wil jij toch ook? Bekijk in ons tuincentrum het ruime aanbod!

Welke groene kamerplanten zijn hip?

Creëer thuis jouw eigen urban jungle met diverse groene kamerplanten. Maak een combinatie van verschillende soorten. Dat kan gewoon en geeft een speels effect in huis! Kamerplanten zorgen voor sfeer en gezelligheid in huis, maar welke groene kamerplanten zijn momenteel hip en moet jij ook in huis hebben?

  • Monstera: Wie kent hem niet, de Monstera? Deze groene plant wordt ook wel Gatenplant genoemd en is enorm populair. Het is een plant die gemakkelijk te onderhouden is en staat het liefst op een plek niet direct in de zon.
  • Calathea: De Calathea is er in ontzettend veel soorten en wat bij al deze soorten vooral opvalt, zijn de bladeren. Prachtige bladeren in verschillende vormen en patronen. Echt een eyecatcher in huis! Wist je trouwens dat deze plant zelf beweegt? Wanneer de zon opkomt, spreiden de bladeren zich. 's Avonds wanneer de zon weer ondergaat, sluiten de bladeren weer. Schrik niet, want het kan een ritselend geluid geven!
  • Sanseveria: De Sanseveria wordt ook wel Vrouwentong genoemd en dat heeft alles te maken met de vorm van deze groene plant. Deze groene kamerplant is echt super sterk en is heel gemakkelijk te verzorgen. Geen groene vingers? Kies dan voor de Sanseveria, want deze plant overleeft echt bijna alles.

Wist je dat wij de kamerplant voor je oppotten in de winkel? Kies een mooie nieuwe kamerplant en pot uit, dan zorgen wij ervoor dat je naar huis gaat met een mooie plant-pot combinatie! Klaar om the shinen in jouw interieur!

TuinWereld Dordrecht | Groene kamerplanten

Het verzorgen van groene kamerplanten

Denk je dat het verzorgen van groene kamerplanten lastig is? Dan heb je het helemaal mis! Groene kamerplanten zijn over het algemeen heel goed te verzorgen, ook als je geen groene vingers hebt. Het is goed om te weten dat niet alle groene kamerplanten dezelfde hoeveelheid water nodig hebben. Vraag daarom onze plantexperts in de winkel om verzorgingstips of bekijk het kaartje over de verzorging wat altijd bij de kamerplant zit. In ons tuincentrum vind je plantenvoeding die speciaal is ontwikkeld voor groene kamerplanten. In deze plantenvoeding zitten voedingsstoffen waar groene kamerplanten blij van worden. Wij raden je aan om jouw groene planten zo nu en dan de juist voeding te geven. Planten zijn eigenlijk net mensen en kunnen ook ziek worden. Planten worden vaak ziek, omdat ze teveel water hebben gekregen. Dat is zonde! Is de grond nog nat? Geef dan geen water, dat is op dat moment niet nodig.

TuinWereld Dordrecht | Groene kamerplanten

Koop jouw favoriete groene kamerplanten in Dordrecht bij TuinWereld

Op zoek naar de mooiste groene kamerplanten? Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij TuinWereld in Dordrecht. Wanneer je bij ons langskomt, is het ook zeker de moeite waard om onze andere kamerplanten en woonaccessoires te bekijken. Het combineren van planten met woonaccessoires kan namelijk prima! Vragen over onze planten? Onze medewerkers staan in ons tuincentrum voor je klaar, maar je kunt natuurlijk altijd even bellen naar: 078-6219161 of stuur een mailtje naar dordrecht@tuinwereld.nl. Graag tot ziens bij TuinWereld Dordrecht voor een ruim aanbod met groene kamerplanten in verschillende vormen en hoogtes!

Meer over bloeiende kamerplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.