>

Tuin & terras

Bij TuinWereld Dordrecht kun je terecht voor alle benodigdheden om jouw tuin & terras compleet te maken. Een sfeervol lichtje als je late avonden doorbrengt in de tuin, of een handige gereedschapsset voor als je de tuin eens goed onder handen wilt nemen en alles daar tussen in: je vindt jouw benodigdheden voor tuin & terras bij TuinWereld Dordrecht! 

Tuin & terras benodigdheden kopen in Dordrecht

Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Buitenpotterie
  • Tuingereedschap
  • Grond & meststoffen
  • Gewasbescherming
  • Gazon
  • Tuinverlichting
  • Vijver
  • Moestuinartikelen

Green Love: genieten van groen!

In deze collectie vind je voornamelijk verschillende kleuren groen, gecombineerd met warme aardse kleuren. Geniet van een moestuin, ook met minder ruimte tot je beschikking, of bied onderdak aan insecten die dit hard nodig hebben!

Picnic Party: genieten van het buitenleven

Je krijgt er meteen zin in: een zonovergoten dag met een heerlijke en kleurrijke picnick! Je vindt in ons assortiment dan ook alle benodigdheden voor een heerlijke kleurrijke picnick!

Alles voor een gezonde tuin: gewasbescherming en grond & meststoffen

Als je graag tijd doorbrengt in de tuin, dan is het natuurlijk belangrijk dat alles er netjes uit ziet. Ook kun je jezelf flink wat werk aan onderhoud besparen als de basis goed is. Dat betekent een gezonde bodem, zodat planten goed kunnen groeien en voldoende voedingsstoffen krijgen. Je kunt jouw planten hierbij helpen door te zorgen voor goede grond- en meststoffen, om de bodem te verrijken. Daarnaast kan het nodig zijn om jouw planten te beschermen tegen specifieke plagen of ziektes. Dit kan door bepaalde middelen te gebruiken, of door ze bijvoorbeeld af te dekken in bepaalde seizoenen. Je vindt hiervoor al jouw benodigdheden bij TuinWereld Dordrecht!

Tuin en terras TuinWereld Dordrecht

Sfeervolle tuinverlichting of een stijlvolle buitenmand

Naast het onderhoud van de tuin, is het natuurlijk ook fijn om lekker te kunnen ontspannen. Goede buitenverlichting maakt het aangenamer om langer buiten te blijven en kan daarnaast ook erg handig zijn wanneer je later in de avond thuis komt. Er zijn verschillende soorten verlichting met bewegingssensoren, op zonne-energie, of met tijdsschakelaars. Een ander onderdeel van sfeer in de tuin is natuurlijk ook de manier waarop jouw planten op het terras staan. Stijlvolle potten en buitenmanden zijn dan ook een welkome toevoeging! Hiermee geef je jouw tuin echt wat meer aankleding en stijl, waar jouw planten natuurlijk ook goed in uitkomen. 

Tuingereedschap voor het nodige kluswerk

Aan de slag in de tuin met het onderhoud? Goed onderhoud begint met kwalitatief gereedschap. Daarom bieden wij een divers aanbod met hoogwaardig tuingereedschap aan, waarmee je makkelijk en comfortabel kunt werken in de tuin. Zo kun je denken aan handgereedschap, snoei gereedschap, of een goede basis gereedschapsset. Voor verschillende klussen in de tuin kun je verschillende gereedschappen bij ons vinden!

Vijveronderhoud in Dordrecht? Bekijk ons aanbod!

Voor een gezonde vijver heb je de nodige onderhoudsartikelen nodig. Een pomp en een filter bijvoorbeeld, maar ook een netje kan handig zijn, of materiaal om de vijver mee af te dekken. Daarnaast wil het oog ook wat, al helemaal als het om het pronkstuk van de tuin gaat. Sierlijke verlichting, een klassiek fonteintje, of andere ornamenten zijn dan ook allemaal te vinden op onze vijverafdeling!

TuinWereld Dordrecht voor al jouw benodigdheden voor tuin & terras

Voor een mooie tuin waar je kunt genieten en ontspannen, of juist lekker aan de slag kunt met onderhoud en klussen ben je bij TuinWereld Dordrecht aan het juiste adres! Vraag ons team gerust om advies als je vragen hebt, dan helpen we je graag verder! Graag tot ziens bij TuinWereld Dordrecht! 

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.