>

Potterie

Vraag jij je nu af bij welke potterie je goedkoop bloempotten kunt kopen in de buurt? Dan ben je bij Tuinwereld Dordrecht aan het juiste adres. In ons tuincentrum vind je de mooiste potterie, met een hoop keuze uit verschillende producten kan iedereen bij ons terecht voor een mooie, elegante of stoere bloempot. Daarnaast vinden wij duurzaamheid belangrijk en geven we daar ook graag advies over. Met al jouw vragen over onze bloempotten kun je terecht bij ons ervaren personeel, wie je met een lach op hun gezicht willen helpen! Goedkope bloempotten, gespecialiseerd personeel én duurzaam? Wij zijn het zeker waard om eens een kijkje te komen nemen. En in het kader van duurzaamheid, kom als je uit Papendrecht of Zwijndrecht komt lekker op de fiets! Goed voor jou, en het milieu. Kies meteen jouw favoriete planten en potten uit, dan zorgen wij er met onze oppot service voor dat je naar huis gaat met een mooie gevulde plantenpot!

Plantenpot kopen nabij Sliedrecht

Planten in potten en bakken hebben een betere verzorging nodig dan planten in de grond. De keuze in potten en manden is groot. Geglazuurde potten hebben het voordeel dat het water in de pot minder verdampt dan in de roodstenen (terracotta) potten. In de terracotta potten zit veel kwaliteitsverschil, de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere goed doorgebakken. In de winter kan het dus voorkomen dat de goedkopere potten stuk vriezen. Vraag daarom deskundig advies aan één van onze medewerkers.

Voor als je weet welke bloemen en planten je in huis wil halen is de volgende stap dat je een passende plantenpot aanschaft, maar hoe groot moet een plantenpot zijn? Dat wisselt per bloem of plant. Wil je bijvoorbeeld dat de plant klein blijft, dan hoef je geen grote pot te kopen. Zou je graag willen dat de plant wel door blijft groeien, dan heb je daarvoor een grotere pot nodig. Hoe verder de wortels kunnen reiken, hoe groter de plant zal groeien. Onze plantenpotten uit de potterie kunnen voor zowel binnen als buiten gebruikt worden. Onze plantenpotten worden gemaakt van duurzame materialen en zo verkopen we onder andere merken zoals Elho en Capi. Ontzettend leuk om te combineren met andere leuke huis en tuin accessoires, zoals tuinverlichting en los zijn ze ook al ware oogappeltjes. Een plantenpot kopen hoeft dus niet moeilijk te zijn. Weet wat jouw smaak is en wat mooi in jouw huis zou passen en je komt al een heel eind. Vind je op de website niet alles waar je benieuwd naar bent? Kom dan vooral langs bij ons in het tuincentrum. Vanuit verschillende steden als Hendrik Ido Ambacht, Barendrecht, Ridderkerk en andere steden in de buurt van Dordrecht zijn wij zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. 

Potterie in de buurt van Rotterdam koop je bij Tuinwereld Dordrecht

Diverse buitenpotten kopen bij Tuinwereld Dordrecht

Bij onze potterie vind je een ontzettend ruim en divers assortiment aan binnen- en buitenpotten. Wil je dus een planten- of bloempot kopen? Kom dan bij ons langs! Wij staan je graag te woord en adviseren je met een hoop kennis en expertise. Onze medewerkers weten waarover ze het hebben en zullen blij zijn jou daarmee op weg te helpen. Buitenpotten staan dan wel buiten, maar zijn toch even belangrijk als binnenpotten om zo de sfeer van het interieur binnen naar buiten te halen. Het grootste verschil tussen binnen- en buitenpotten is eigenlijk de verzorging van de planten erin, en natuurlijk hoe weerbestendig de potten zijn. Voor buitenplanten is het essentieel om een goede potgrond te gebruiken, waar veel voeding in zit zodat ze tijdens de bloeiperiode in hun mooiste staat zijn. De merken Elho en Capi zijn razend populair en passen dan goed naast de barbecue in de tuin. Neem vooral eens een kijkje bij ons in het assortiment in het tuincentrum.

Veelzijdige potterie in Dordrecht 

Voor een uitgebreid en origineel aanbod aan plantenpotten kom je dus langs bij onze potterie in Tuinwereld Dordrecht, nabij Rotterdam, Sliedrecht en Barendrecht. Voordat je vertrekt kunnen we ons voorstellen dat je benieuwd bent naar wat de openingstijden van Tuinwereld Dordrecht zijn. 

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:30
  • Zondag 12:00 - 17:00

De leukste potterie in een van de mooiste steden van Nederland, in de buurt van Rotterdam en waar iedereen langs kan komen door onze rolstoelvriendelijkheid en mogelijkheid om in het restaurant even pauze te nemen. Geniet ongehaast van wat wij jou te bieden hebben doordat we een gratis parkeerplaats hebben. Zien we jou binnenkort ook bij Tuinwereld Dordrecht?

 

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.