>

Tuinverlichting

Het aanschaffen van tuinverlichting is één, maar waar moet je tuinverlichting plaatsen? Dat kan vrijwel overal, maar toch is de ene plek leuker dan de andere. De leukste plaatsen zijn:

  • Bij het tuinmeubilair;
  • Langs een vijver;
  • Langs een wandelpad in de tuin;
  • In de buurt van tuinaccessoires.

Woon je nu in de buurt van Dordrecht, zoals in Papendrecht, Zwijndrecht of Sliedrecht, dan ben je slechts een steenworp verwijderd van ons tuincentrum. Bij ons vind je een groot assortiment tuinverlichting, waarin alle lampen van goede kwaliteit zijn. Geef jouw tuin een boost door tuinverlichting bij ons in het tuincentrum te kopen. Tuinwereld Dordrecht is the place to be, zien we jou binnenkort bij ons op de stoep staan?

Groot assortiment buitenverlichting nabij Sliedrecht

Nu snappen we dat het moeilijk kan zijn om te bepalen welke tuinverlichting het beste bij jou in de tuin past. Gelukkig staat ons personeel met een lach op hun gezicht klaar om je goed te informeren over welke soorten verlichting wij hebben. Doe je van tevoren liever alvast wat onderzoek, dan zetten we hier op een rij welke soorten tuinverlichting wij in ons assortiment hebben. 

  • Zwakstroom tuinverlichting;
  • Tuinverlichting op zonne-energie;
  • Tuinverlichting a.d.h.v. licht- en bewegingssensoren;
  • Tuinverlichting in klassieke of moderne ontwerpen.

Onze solar tuinverlichting (werkend op zonne-energie) vallen goed in de smaak. Met deze lampen kun je op een duurzame manier jouw tuin verlichten wanneer het donker is. Overdag laden de lampen namelijk op doordat de zonnepanelen op de lampen zelf zonlicht opvangen. ‘S avonds wordt deze energie omgezet in, jawel, licht! Kom je uit Dordrecht en omstreken, reikend tot zelfs Hendrik Ido Ambacht en Rotterdam, koop dan je buitenverlichting bij Tuinwereld Dordrecht!

Tuinverlichting nabij Rotterdam Tuinwereld Dordrecht

De mooiste tuinverlichting bij jou in de tuin in Dordrecht

Over welke grondkabel je het beste kunt gebruiken voor jouw tuinverlichting valt af en toe nog te discussiëren. Het belangrijkste is om een kabel te hebben die goed geaard is voor jouw veiligheid. Mocht het uitzoeken en plaatsen van een grondkabel je nu teveel werk zijn, dan is onze led tuinverlichting wat voor jou. HIervoor heb je geen kabels nodig en kun je nog steeds genieten van een leuk verlichte tuin. Het kopen van tuinverlichting voor aan de schutting is niet noodzakelijk, maar wel ontzettend leuk. Kom bij ons langs in het tuincentrum en laat je adviseren door ons personeel! 

Tuinverlichting kopen bij Tuinwereld Dordrecht

Om de mooiste en voordelige tuinverlichting te kopen kun je dus altijd bij ons terecht. Naast onze expertise, rolstoelvriendelijkheid en de mogelijkheid tot gratis parkeren, kun je ook nog eens een heerlijke maaltijd genieten in horeca Werelds bij ons in de tuin! Maak er bij ons een volwaardig dagje weg van en laat je nieuwe aankopen eenvoudig en snel bij je thuis bezorgen met onze bezorgservice. Onze medewerkers voorzien je graag van een persoonlijk advies, gebaseerd op hun ervaring en expertise op het gebied van tuinverlichting. Zien we jou binnenkort ook verschijnen? Check voordat je vertrekt wel even onze openingstijden. 7 dagen per week openen wij onze deuren voor jou, maar de tijden kunnen per dag verschillen.

 

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.