>

Zwembaden

Een mini spa in eigen tuin, of heerlijk zwemmen en afkoelen bij warm zomerweer, dat wilt toch iedereen? Bij TuinWereld Dordrecht vind je alles voor waterpret in de tuin, variërend van zwembaden en waterspeelgoed tot aan jacuzzi's! Stel je eens voor dat je op een (warme) zomeravond nog even heerlijk kunt bubbelen in een opblaasbare jacuzzi. Kom na een dag werken dus helemaal tot ontspanning met een zwembad of jacuzzi in de tuin, of voor het slapen gaan nog even buiten spelen in de tuin met waterpseelgoed en een opblaaszwembad! Benieuwd naar ons assortiment met zwembaden en spa's? Je vindt het hele assortiment in onze winkel in Dordrecht!

Een jacuzzi voor in de tuin

Een opblaasbare jacuzzi is dé oplossing voor een heerlijke ontspannen moment in de tuin, ongeacht hoe groot je tuin ook is. De opblaasbare jacuzzi van Infinite Spa is dé oplossing om op een betaalbare manier van jouw tuin een echte spa te maken. De zwembaden zijn gemakkelijk op te blazen, maar ook weer heel makkelijk op te ruimen. Je vindt verschillende soorten en maten hiervan bij ons in de winkel!

Een zwembad in de tuin? Bezoek TuinWereld Dordrecht! 

Of je nu op zoek bent naar een rond zwembad, vierkant zwembad of groot zwembad, je vindt bij ons verschillende formaten, soorten en varianten. Zwembaden speciaal voor kinderen, een heerlijke ontspannen jacuzzi, of een formaat waar je met meerdere volwassenen tegelijk in kunt. Als je niet zeker bent welk zwembad goed bij jou en jouw wensen past, dan kun je ons team natuurlijk altijd om advies vragen. We denken graag met je mee!

Zwembaden TuinWereld Dordrecht

Zwembad met bijbehorende accessoires kopen

In ons tuincentrum vind je naast de opblaasbare bubbelbaden ook diverse accessoires. Zo kun je denken aan de aangename extra's zoals een hoofdsteun, verlichting, speelgoed, banden, ballen en nog veel meer. Daarnaast is natuurlijk ook de kwaliteit van het water belangrijk. Zo vind je de nodige chemie en schoonmaakmiddelen om jouw zwembad goed te onderhouden. 

Tips voor het onderhouden van een opblaasbare jacuzzi of zwembad

Heb je de jacuzzi of een zwembad in de tuin staan? Dan wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Daarom is het belangrijk om onder andere het water goed te onderhouden. Wij geven je een aantal tips!

  • Voorkom bladeren, takjes en insecten in de jacuzzi of het zwembad door hem af te dekken wanneer hij niet wordt gebruikt. Zo blijft het water schoner!
  • Ga je de jacuzzi in? Neem dan even een douche. Make-up, gel in je haar of bijvoorbeeld bodylotion tasten het water aan.
  • Gebruik chloortabletten om het chloorniveau op peil te houden.

Opblaasbaar zwembad kopen? Kom langs bij TuinWereld Dordrecht!

Wil je ook genieten van een heerlijke ontspannen zomer in de tuin met een jacuzzi of een zwembad? Dan ben je bij ons in de winkel aan het juiste adres! Vind jouw zwembad of jacuzzi bij TuinWereld Dordrecht!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuin & terras

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.