>

Bezoek de kerstshow van TuinWereld Dordrecht

Kom naar de TuinWereld voor DE kerstshow in Dordrecht. Vanaf 14 oktober zal de kerstshow haar deuren weer openen. Laat je inspireren in ons gezellige en sfeervolle tuincentrum en shop de leukste kerstartikelen om jouw huis om te toveren tot een echt kerstparadijs.

Bezoek de kerstshow
 

Kerstshow TuinWereld Dordrecht

TuinWereld Dordrecht ligt op ongeveer 5 - 30 minuten afstand van de volgende plaatsen: 

Beleef de magische kerstshow in Dordrecht

Ervaar de magische kerstshow van TuinWereld Dordrecht en kom inspiratie opdoen. Jaarlijks vernieuwen we onze kerstshow met de nieuwste kersttrends die gegarandeerd de kerstsfeer bij jouw thuis zullen brengen. Ook dit jaar belooft onze kerstshow wederom een waar spektakel te worden. Dus kom gezellig langs bij het tuincentrum van Dordrecht. 

Kerstshow TuinWereld Dordrecht

 

Van magische kerstverlichting tot trendy kerstversiering

Laat je inspireren tijdens onze kerstshow in Dordrecht. Op de kerstafdeling van TuinWereld Dordrecht vind je allerlei kerstartikelen zoals:
  • Kerstverlichting
  • Kerstversiering
  • Lemax kersthuisjes
Kom gezellig kerstshoppen in Dordrecht. Maak er een gezellig dagje uit van en combineer het shoppen met een lekker ontbijtje, lunch of high tea in ons gezellige restaurant Werelds in de tuin.
 

Wordt het dit jaar een echte kerstboom of een kunstkerstboom?

Ook voor de mooiste kerstbomen in Dordrecht bezoek je onze kerstshow. Je vindt hier prachtige kunstkerstbomen van onder andere Triumph Tree en Black Box die niet van echt te onderscheiden zijn. Van een mini kerstboom voor op je bureau tot een mega grote kerstboom voor in de huiskamer of op kantoor. Bij TuinWereld Dordrecht vind je het allemaal.

Wil je toch liever een echte kerstboom? Dat kan uiteraard ook! Vanaf 20 november kun je bij TuinWereld Dordrecht ook terecht voor echte kerstbomen zoals de Nordmann, Fijnspar en Blauwspar.

Kerstshow Dordrecht

Ontvang een waardecheque t.w.v. €10,- bij aankoop van een kerstboom vanaf €25,-

Wil je een echte kerstboom kopen in Dordrecht? Kom dan naar de TuinWereld. In ons tuincentrum vind je de mooiste kerstbomen. Bij aankoop van een kerstboom vanaf €25,- ontvang je een waardecheque ter waarde van €10,- die je kunt besteden in het tuincentrum vanaf 2 januari t/m 31 januari 2024. Vul de leegte van de kerstboom op met een mooie kamerplant of ga je liever voor een ander mooi item voor je interieur? De cheque is geldig op het gehele assortiment m.u.v. bestrating, dierenvoeding, cadeaukaarten, dieren, horeca, snijbloemen en frisdrank. 

 

Bezoek de kerstshow van TuinWereld Dordrecht en laat je inspireren

De kerstshow van TuinWereld Dordrecht is de place to be om kerstinspiratie op te doen. Bezoek het tuincentrum en ervaar de gezellige kerstsfeer. De nieuwste kersttrends vind je hier! Onze medewerkers adviseren je graag over de beste kerstboom of verlichting om jouw huis om te toveren tot een kerstparadijs. 

Wil jij een kerstshow bezoeken in de omgeving van Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht en andere omliggende plaatsen? Kom dan naar TuinWereld Dordrecht en laat je betoveren.

TuinWereld Dordrecht

Provincialeweg 4A
3319 LH Dordrecht
078-6219161
dordrecht@tuinwereld.nl

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.