>

Bezoek de kerstshow in de omgeving van Papendrecht

Voor de kerstshow Papendrecht moet je naar TuinWereld Dordrecht. Hier is het ieder jaar weer een groots spektakel. Je vind allerlei kerstdecoratie, kerstverlichting en kerstbomen om er weer een sprankelende kerst van te maken. Kerst kan ons niet vroeg genoeg beginnen, dus zijn wij 14 oktober al helemaal klaar voor een prachtige kerstperiode.

Bezoek de kerstshow

Kerstshow TuinWereld Dordrecht
 

Kerstshow in de buurt van Papendrecht voor de laatste kersttrends

De kerstshow is ieder jaar weer een waar spektakel. We brengen de laatste trends samen tot een inspirerende kerstshow, waar je altijd weer met nieuwe ideeën naar huis gaat. Of je nu op zoek bent naar een wat trendy kerstdecoratie of juist groots wilt uitpakken; onze kerstshow nabij Papendrecht zal je niet teleurstellen. Het tuincentrum is gemakkelijk bereikbaar en maar liefst 7 dagen per week geopend. Tussen het shoppen door kun je even bijkomen in ons sfeervolle restaurant Werelds in de tuin voor een heerlijk ontbijt, lunch of een lekker kopje koffie.

 

Kerstboom kopen Papendrecht

Ben jij team kunstkerstboom of echte kerstboom? Waar je ook voor kiest, onze kerstshow heeft het allemaal. Ga je voor een kunstkerstboom? Dan vind je prachtige bomen van merken als Triumph Tree en Black Box. Kunstkerstbomen hebben diverse voordelen: 

  • Snel op te zetten en te modelleren
  • Bijna geen onderhoud nodig
  • Geen last van vallende naalden
  • De takken blijven altijd mooi

Kunstkerstbomen hebben alleen niet die heerlijke dennengeur die een echte kerstboom kan bieden. Daarnaast heeft een echte kerstboom een natuurlijke uitstraling en is deze duurzaam omdat er vaak voor een gekapte boom een nieuwe geplant wordt. 
 

Ontvang een waardecheque t.w.v. €10,- bij aankoop van een kerstboom vanaf €25,-

Wil je een echte kerstboom kopen in Papendrecht? Kom dan naar TuinWereld Dordrecht voor de mooiste echte kerstbomen. Bij aankoop van een echte kerstboom vanaf €25,- ontvang je een waardecheque t.w.v. €10,- die je kunt besteden in het tuincentrum in de periode 2 januari t/m 31 januari 2024. Geef je interieur weer een nieuwe upgrade met een leuk item of ga voor een mooie kamerplant. De cheque is geldig op het gehele assortiment m.u.v. bestrating, dierenvoeding, cadeaukaarten, dieren, horeca, snijbloemen en frisdrank.

kerstshow

Verlicht jouw huis nabij Papendrecht met de mooiste LED kerstverlichting

Kerstverlichting is een essentieel onderdeel van de feestelijke sfeer tijdens de kerstperiode. Kies voor een duurzame optie zoals LED kerstverlichting. Ze helpen niet alleen om energiekosten te verlagen, maar ook de frequentie van vervanging verminderen, wat op de lange termijn minder afval oplevert. Bovendien biedt LED-verlichting een helderder en vaak meer levendig licht, waardoor de kerstversiering nog sprankelender en magischer wordt. 
 

Bezoek de kerstshow nabij Papendrecht

Wil jij een kerstshow vlakbij Papendrecht bezoeken? Kom dan naar TuinWereld Dordrecht en laat je betoveren.

Bezoek de kerstshow

TuinWereld Dordrecht

Provincialeweg 4A
3319 LH Dordrecht
078-6219161
dordrecht@tuinwereld.nl

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.