>

Dierbenodigdheden

Voor alle benodigdheden voor gezonde en blije huisdieren ben je bij TuinWereld Dordrecht aan het juiste adres! Bij TuinWereld Dordrecht vind je op de dierenafdeling alle dierenbenodigdheden om jouw huisdieren optimaal te verzorgen. Ons tuincentrum is aangesloten bij Jumper de diersuper, wat inhoudt dat we een groot en kwalitatief aanbod hebben met dierenverzorging voor verschillende huisdieren. In ons tuincentrum is een complete dierenwinkel te vinden waar je terecht kunt voor de standaard benodigdheden voor jouw huisdieren, maar natuurlijk ook voor leuke extra's en verwennerijen. 

Het aanbod van onze dierenwinkel in Dordrecht

In onze Jumper dierenwinkel in het tuincentrum, kun je terecht voor de verschillende benodigdheden voor de volgende huisdieren:

Jumper dierenwinkel in Dordrecht: het assortiment

In de Jumper dierenwinkel in ons tuincentrum, vind je voor verschillende huisdieren de verzorging en extra's voor gezonde en blije huisdieren. Zo hebben wij voor honden onder andere voer, manden, kussens, benches, riemen en hondenhokken. Maar ook voor speelgoed, snacks en hondenkleding kun je bij ons terecht. Wij bieden verschillende kwalitatieve merken aan op het gebied van dierenverzorging, zodat je jouw huisdieren een goede en gezonde basis mee geeft, ook voor katten, konijnen, knaagdieren en vissen. Voor katten hebben wij onder andere voer en snacks, maar ook manden, krabpalen, kattenbakken, tuigjes en andere verzorgingsproducten. Voor konijnen en knaagdieren vind je bij ons voer, maar ook alle benodigdheden voor in het hok zoals stro en hooi enzovoort. Voor vissen verkopen wij vissenvoer en alle aanverwante aquarium benodigdheden. Zowel de nodige basis als de leuke extra's om jouw huisdier soms nog een beetje extra te verwennen vind je allemaal in de Jumper dierenwinkel in ons tuincentrum. 

Dierenwinkel TuinWereld Dordrecht

Alle dierbenodigdheden vind je bij TuinWereld Dordrecht 

Wij begrijpen als geen ander dat je graag het beste wilt voor jouw huisdieren, dat betekent ook dat je kiest voor kwalitatief voer, comfort in de leefomgeving en plezierig vermaak. Wij helpen je graag om dit gemakkelijk te kunnen vinden onder één dak, daarom ben je in de Jumper diersuper bij TuinWereld Dordrecht aan het juiste adres! Heb je vragen over de geschiktheid van een bepaald soort voer? Twijfel je over de grootte van een hok, of weet je niet zeker welk speelgoed geschikt is voor de leeftijd van jouw huisdier? Er is altijd iemand aanwezig om je te helpen bij dit soort keuzes! Vraag gerust naar meer informatie, dan voorzien we je van persoonlijk advies. 

TuinWereld Dordrecht Jumper dierenwinkel

Bezoek TuinWereld Dordrecht voor alle benodigdheden voor jouw huisdieren

Je bent van harte welkom bij TuinWereld Dordrecht, in de Jumper dierenwinkel. De dierenwinkel is gevestigd in ons tuincentrum, waar we 7 dagen per week voor je klaar staan. Vraag ons gerust om advies als je ergens over twijfelt! We helpen je graag om jouw honden, katten, konijnen, knaagdieren en vissen zo goed mogelijk te verzorgen. Daar worden jouw huisdieren blij van, en jij dus ook! Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen, door te bellen naar 078-6219161, of door een mail te sturen naar dordrecht@tuinwereld.nl.

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.