>

Honden

Bij TuinWereld Dordrecht begrijpen we de speciale band die je deelt met je harige metgezel. Of je nu in Dordrecht woont of in de nabijgelegen plaatsen zoals Zwijndrecht, Papendrecht of Sliedrecht, we heten je van harte welkom in onze uitgebreide dierenwinkel, waar je alles vindt wat je nodig hebt voor de zorg en het plezier van je hond!

Alle benodigdheden voor de verzorging van jouw hond

In samenwerking met de gespecialiseerde dierenwinkel, Jumper, bieden we een breed scala aan hoogwaardige huisdierbenodigdheden, met een focus op onze geliefde viervoeters – honden! Jumper, gevestigd binnen onze TuinWereld Dordrecht locatie, is dé diersuper waar je terecht kunt voor al jouw hondenbenodigdheden. Of je nu een speelse pup hebt of een loyale oude vriend, we hebben alles wat je nodig hebt om hun welzijn te waarborgen en hun staart te laten kwispelen van vreugde. Bij Jumper in TuinWereld Dordrecht vind je een uitgebreid assortiment hondenvoer, zorgvuldig geselecteerd om aan de individuele voedingsbehoeften van je harige vriend te voldoen. Van premium merken tot gezonde opties, we hebben voeding die niet alleen smakelijk is, maar ook bijdraagt aan hun algehele gezondheid en vitaliteit. Maar dat is nog niet alles. We weten dat honden niet alleen voedsel nodig hebben om te floreren. Daarom hebben we een uitgebreid aanbod aan hondenspeeltjes die zowel mentale stimulatie als fysieke beweging bieden. Van interactieve puzzels tot robuuste kauwspeeltjes, onze collectie zorgt ervoor dat je hond zich nooit zal vervelen.

Honden verzorging | TuinWereld Dordrecht

Laat jouw hond kwispelen!

Bij Jumper begrijpen we dat comfort essentieel is. Daarom hebben we ook een uitgebreid assortiment hondenmanden en -kussens waarin je trouwe metgezel zich heerlijk kan nestelen na een dag vol avonturen. Onze selectie riemen en harnassen combineert stijl en functionaliteit, zodat jullie samen comfortabel en in stijl kunnen wandelen. En laten we niet de vachtverzorging vergeten! Van borstels tot shampoos, we hebben alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je hond er altijd op zijn best uitziet en zich geweldig voelt.

Bezoek Jumper de diersuper bij TuinWereld Dordrecht!

Dus, of je nu in Dordrecht zelf woont of in de naburige gemeenten, nodigen we je van harte uit om langs te komen bij TuinWereld Dordrecht om de  dierenwinkel Jumper te ontdekken. Samen zorgen we ervoor dat je trouwe metgezel de allerbeste zorg en aandacht krijgt die hij verdient. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierbenodigdheden

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.