>

Knaagdieren

Bij TuinWereld Dordrecht begrijpen we de unieke charme van knaagdieren als huisdieren. Of je nu in Dordrecht zelf woont of in de omliggende gebieden zoals Zwijndrecht, Papendrecht of Sliedrecht, we nodigen je van harte uit om onze uitgebreide dierenwinkel te ontdekken, waar je alles vindt wat je nodig hebt om je geliefde knaagdieren te verzorgen en te verwennen.

Alle benodigdheden voor knaagdieren verzorging

In nauwe samenwerking met onze speciale dierenwinkel, Jumper, presenteren we met trots een uitgebreid scala aan hoogwaardige huisdierbenodigdheden – met een speciale focus op onze pluizige en eigenwijze vrienden, de knaagdieren! Jumper, gevestigd binnen de muren van TuinWereld Dordrecht, fungeert als dé diersuper waar je terecht kunt voor alle knaagdierbenodigdheden die je nodig hebt. Of je nu zorg draagt voor een actieve hamster, een nieuwsgierige cavia of een slimme rat, wij hebben alles wat je nodig hebt om hun welzijn te waarborgen en hun kleine hartjes te laten overslaan van vreugde.

Knaagdieren verzorging TuinWereld Dordrecht

Knaagdieren voeding en meer benodigdheden

Bij Jumper in TuinWereld Dordrecht begrijpen we dat voeding van het grootste belang is. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment knaagdierenvoer dat is samengesteld om aan de specifieke voedingsbehoeften van je knaagvriend te voldoen. Van knapperige pellets tot smakelijke lekkernijen, ons voedselaanbod houdt je kleine vrienden tevreden en gezond. Maar dat is nog niet alles. We begrijpen dat knaagdieren net zoveel behoefte hebben aan mentale en fysieke stimulatie als andere huisdieren. Daarom hebben we een assortiment speeltjes dat nieuwsgierigheid prikkelt en energie kanaliseert. Van loopballen tot knaagbare objecten, onze collectie zorgt ervoor dat je knaagdieren altijd een avontuurlijke tijd hebben. Bij Jumper begrijpen we ook dat huisvesting van cruciaal belang is. Daarom hebben we een assortiment hokken en kooien die veilig en comfortabel zijn voor je knaagdieren. Of je nu op zoek bent naar een ruim verblijf voor je cavia's of een knus huisje voor je hamster, we hebben diverse opties die aan hun behoeften voldoen. En dan hebben we nog de vachtverzorging! Ons aanbod van borstels en kammen zorgt ervoor dat je knaagdieren er altijd op hun best uitzien en zich geweldig voelen.

Bezoek Jumper voor alle huisdieren verzorging

Kortom, of je nu in Dordrecht woont of in de omliggende gemeenten, we nodigen je uit om langs te komen bij TuinWereld Dordrecht en het volledige aanbod aan huisdieren verzorging van Jumper te ontdekken. Samen creëren we een wereld waarin je knaagdieren de allerbeste zorg en aandacht krijgen. Bij TuinWereld Dordrecht draait alles om het welzijn en plezier van jou en je knaagdierenvrienden!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierbenodigdheden

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.