>

Katten

Bij TuinWereld Dordrecht weten we dat katten meer zijn dan huisdieren; ze zijn je speelse metgezellen, je troosters en je eigenzinnige vrienden. Of je nu in Dordrecht zelf woont of in nabijgelegen gebieden zoals Zwijndrecht, Papendrecht of Sliedrecht, we verwelkomen je graag in de Jumper diersuper gevestigd in onze winkel, waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt om je geliefde kat te verzorgen en te vermaken.

Jumper de Diersuper voor alle katten benodigdheden

In nauwe samenwerking met de gespecialiseerde dierenwinkel, Jumper, presenteren we met trots een uitgebreide selectie hoogwaardige huisdierbenodigdheden – met een speciale focus op onze eigenwijze viervoeters, katten! Jumper, strategisch gelegen binnen TuinWereld Dordrecht, fungeert als dé diersuper waar je terecht kunt voor alle kattenbenodigdheden die je je kunt voorstellen. Of je nu gezelschap hebt van een nieuwsgierige kitten of een rustige oudere kat, we hebben alles wat je nodig hebt om hun welzijn te bevorderen en hun staarten te laten zwaaien van geluk.

Katten verzorging TuinWereld Dordrecht

Alles voor de verzorging van katten

Bij Jumper in TuinWereld Dordrecht is kattenvoer een serieuze zaak. We bieden een uitgebreide keuze aan voeding die is ontworpen om te voldoen aan de unieke voedingsbehoeften van je pluizige vriend. Van gezonde opties tot smakelijke traktaties, ons assortiment kattenvoer is samengesteld om ervoor te zorgen dat je kat optimaal gedijt. Maar dat is nog niet alles. We begrijpen dat katten ook mentale en fysieke stimulatie nodig hebben. Daarom hebben we een diversiteit aan kattenspeeltjes die nieuwsgierigheid prikkelen en speelse energie kanaliseren. Van interactieve speeltjes tot knuffelbare vriendjes, onze collectie zorgt ervoor dat je kat nooit een saai moment heeft. Bij Jumper begrijpen we ook dat comfort een essentiële factor is in het leven van een kat. Daarom hebben we een uitgebreid aanbod aan kattenmanden en -kussens waarin je harige vriend heerlijk kan dutten na een dag vol avonturen. Onze krabpalen en -meubels bieden niet alleen een plek om te krabben, maar ook om te klimmen en te verkennen. En laten we de vachtverzorging niet vergeten! Ons assortiment aan borstels, kammen en shampoos zorgt ervoor dat je kat er altijd piekfijn uitziet en zich op zijn best voelt.

Bezoek Jumper de Diersuper bij TuinWereld Dordrecht

Dus, of je nu in Dordrecht woont of in de omgeving en op zoek bent naar kwalitatieve huisdierverzorging; we nodigen je van harte uit om langs te komen bij TuinWereld Dordrecht en onze speciale dierenwinkel Jumper te ontdekken. Samen creëren we een wereld waarin je kat zich gelukkig, verzorgd en vermaakt voelt.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierbenodigdheden

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.