>

Bloeiende kamerplanten

Wist je dat de meeste bloeiende kamerplanten van een lichte plek in de ochtendzon houden? Met bloeiende kamerplanten in de woonkamer geef je jouw interieur een fleurige en vrolijke uitstraling. Wie denkt dat bloeiende kamerplanten veel zorg nodig hebben, heeft het helemaal mis. Ook wanneer je geen groene vingers hebt, kun je gemakkelijk bloeiende kamerplanten verzorgen. Bij TuinWereld Dordrecht vind je naast alle andere kamerplanten, ook prachtige bloeiende kamerplanten, zoals de Cyclaam, Anthurium of Strelitzia. Welke bloeiende kamerplanten zijn populair en hoe kun je deze planten verzorgen? Lees snel verder, wij vertellen je er graag alles over!

Onze top 5 populaire, bloeiende kamerplanten

  • Strelitzia - De Strelitzia wordt ook wel Paradijsvogelplant of Paradijsvogelbloem genoemd. Het is een prachtige, kleurrijke kamerplant. Door de mooie combinatie van kleuren is de Strelitzia een echte eyecatcher in huis.
  • Bromelia - De Bromelia is een echte, vrolijke kamerplant en bij TuinWereld Dordrecht verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. De bloem van de Bromelia groeit recht omhoog en geeft een mooi effect.
  • Anthurium - Wat een mooi bloeiende kamerplant is de Anthurium! De plant wordt ook wel Flamingoplant genoemd en siert in elke woonkamer.
  • Orchidee - De bekendste bloeiende kamerplant is natuurlijk de Orchidee. Orchideeën zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en kan bloeien van drie weken tot maar liefst twee maanden.
  • Spathiphyllum - Een bloeiende kamerplant die we in veel Nederlandse huishoudens zien, is de Spathiphyllum, oftewel Lepelplant. Een tip van ons: de plant houdt van veel water.

Naast deze prachtige kamerplanten vind je bij TuinWereld in Dordrecht natuurlijk ook de andere bekende soorten, zoals de Cyclaam, Begonia, Hortensia, Medinilla magnifcia of wat dacht je van de Kerstster of Amaryllis zo rond de feestdagen. Voor scherp geprijsde bloeiende kamerplanten ben je bij ons in Dordrecht op het juiste adres!

De oppot service van TuinWereld Dordrecht

Combineer jouw favoriete kamerplant, met een mooie pot van onze potterie afdeling! We vullen de pot met een mooie nieuwe tuin- of kamerplant en je bent meteen klaar om hier thuis mee te pronken, of om deze cadeau te geven!

Tips voor het verzorgen van jouw bloeiende kamerplanten

Over het algemeen houden bloeiende kamerplanten van een lichte plek in huis en dan het liefst een plek in de ochtendzon. Zet ze dus niet op een donkere plek in huis, want de bloemen zullen dan veel eerder verwelken. Wanneer je jouw bloeiende plant water wilt geven, raden wij je aan om lauw water te gebruiken. Dat vinden ze fijn! Begin de lente goed door de bloeiende kamerplant in het voorjaar te verpotten. Je zult zien dat de plant daar blij van wordt! Zie je uitgebloeide bloemen? Verwijder deze dan, zodat alle energie naar nieuwe bloemen gaat.

TuinWereld Dordrecht | Bloeiende kamerplanten kopen

Bloeiende kamerplant kopen? Kom naar TuinWereld Dordrecht

Woon je in de buurt van Moerdijk, Sliedrecht, Barendrecht of Zwijndrecht en ben je op zoek naar wat vrolijke bloeiende kamerplanten? Kom dan snel langs bij TuinWereld Dordrecht, bekijk ons assortiment en kies jouw favoriete kleurrijke bloeier! Naast de bloeiende kamerplanten vind je op onze kamerplanten afdeling ook veel groene kamerplanten, cactussen, vetplanten, grote kamerplanten en luchtzuiverende kamerplanten. Benieuwd naar al deze mooie, groene planten? Je bent in ons tuincentrum van harte welkom! Vragen? Stel ze gerust aan één van onze medewerkers of neem contact met ons op door te bellen naar 078-6219161 of stuur een mail naar dordrecht@tuinwereld.nl. Bekijk onze openingstijden en hopelijk zien we snel een keer bij TuinWereld Dordrecht!

Meer over groene kamerplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.