Arrangementen

Door de ruime keuze in mooie schalen van glas, keramiek, kunststof maar ook manden maken wij plantenstukjes voor ieders keus. Je kunt gezellig langskomen om planten uit te zoeken zodat wij een mooi arrangement kunnen samenstellen.

Herfst arrangementen van TuinWereld Dordrecht

De herfst inluiden, dat doen we graag met kleur en sfeer! Daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor prachtige herfst arrangementen. Er zijn verschillende kleuren, soorten en maten. De herfst arrangementen zijn een ideaal cadeau voor iemand die je lief is, of voor jezelf natuurlijk!

Stel zelf een arrangement samen

Bovendien kunnen wij je ook van advies dienen, want niet iedere plant past qua verzorging bij de ander. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de persoon in kwestie want er zijn mensen met groene vingers, maar soms kunnen vetplanten meer op hun plaats zijn. Ook met vetplanten zijn leuke dingen te maken, denk maar eens aan een roodstenen kruik of schaal gevuld met vetplanten gecombineerd met wat zand en steentjes.

Het voordeel van een plantenbak is dat er altijd plantjes verwisseld kunnen worden waardoor er regelmatig een ander beeld geschept wordt.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.