>

Voorjaars arrangementen

Geniet van de vroege tekenen van het voorjaar met een voorjaarsarrangement van TuinWereld Dordrecht! Je vindt op onze bloemenafdeling verschillende soorten, kleuren en maten voorjaarsarrangementen waar je jezelf of een ander hartstikke blij mee maakt. 

Voorjaarsarrangementen kopen in Dordrecht

Je vindt bij ons mooie voorjaars arrangementen, die ideaal zijn om jouw huis op te fleuren, iemand te verrassen, of feestelijk en kleurrijk het voorjaar in te luiden. Ook voor boeketten, droogbloemen en bloembollen kun je bij ons terecht. De arrangementen worden stijlvol opgemaakt met verschillende bollen, mooie schalen en extra's zoals mos en hout. 

Voorjaars arrangementen van TuinWereld Dordrecht

Wij maken met veel plezier mooie voorjaars arrangementen, bestaande uit mooie schalen gevuld met bijvoorbeeld blauwe druifjes, een bollenmix, of hyacintbollen. Deze worden stijlvol aangevuld met mos en zijn een grote aanwinst voor op tafel! Bekijk de arrangementen in de winkel, waar je tevens terecht kunt voor boeketten en snijbloemen in prachtige seizoenskleuren.

Vooraars arrangementen | TuinWereld Dordrecht

Voorjaarsdecoratie met bloembollen

Wil je jouw huis of thuiswerkplek wat extra opfleuren met frisse lente decoratie? Een mooie schaal met voorjaarsbollen is dan een uitstekend idee! 
Er zijn verschillende mooie bollen waar we graag het voorjaar mee inluiden, die wij combineren tot een mooi arrangement. Het arrangement wordt opgemaakt met mos en opgemaakt in zowel een mix van verschillende bollen, als in een arrangement van één enkele soort. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende bollen: 

  • Hyacinten 
  • Blauwe druifjes

Wij bieden verschillende formaten en soorten aan van de voorjaars arrangementen. Deze worden samengesteld in diverse schalen en potten van verschillende materialen en in diverse kleuren. Ook de inhoud van de arrangementen kan verschillen, zodat er voor verschillende voorkeuren en stijlen een mooi arrangement te vinden is. Variërend van een houten schaal, een ijzeren mand, tot aan een rieten mand kun je bij ons verschillende vormen en formaten arrangementen vinden, voor jezelf en voor een ander!

Kom bij ons langs voor prachtige arrangementen

Je bent van harte welkom, wij hebben in de winkel om een mooi arrangement uit te kiezen! Voor vragen of arrangementen op maat kun je onze bloemisten uiteraard altijd om meer informatie vragen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Snijbloemen

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.