Voorjaars arrangementen

Tuinwereld Dordrecht is het gezelligste tuincentrum van de regio met een veelzijdig assortiment

Ook tijdens de lockdown kun je op ons rekenen. Voor mooie voorjaars arrangementen kun je nog steeds bij ons terecht, onze bloemenstal is buiten nog steeds geopend! Je vindt bij ons mooie voorjaars arrangementen, die ideaal zijn om jouw huis op te fleuren in tijden van lockdown, of om een ander een hart onder de riem te steken. Ook voor boeketten, droogbloemen en bloembollen kun je bij ons terecht. De arrangementen worden stijlvol opgemaakt met verschillende bollen, mooie schalen en extra's zoals mos en hout. 

Voorjaars arrangementen van TuinWereld Dordrecht

Wij maken met veel plezier mooie voorjaars arrangementen, bestaande uit mooie schalen gevuld met bijvoorbeeld blauwe druifjes, een bollenmix, of hyacintbollen. Deze worden stijlvol aangevuld met mos en zijn een grote aanwinst voor op tafel! Bekijk de arrangementen in onze webshop, of kom bij ons langs. Wij hebben een ruime gelegenheid voor buitenverkoop, waar je terecht kunt voor prachtige boeketten, droogbloemen en voorjaars arrangementen. 

Woon je in Dordrecht? Bestel dan jouw voorjaars arrangement of boeket in onze webshop, dan bezorgen wij deze bij je thuis.Voorjaars arrangementen Tuinwereld Dordrecht

Decoratie met voorjaars bollen 

Wil je jouw huis of thuiswerkplek in deze tijd wat extra opfleuren met frisse lente decoratie? Een mooie schaal met voorjaarsbollen is dan een uitstekend idee! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander is dit decoratie om blij van te worden. Als je iemand wilt opfleuren met gezellige decoratie voor in huis, is een voorjaars arrangement een schot in de roos. Het voorjaar komt er aan en daar kijken we natuurlijk erg naar uit! Frisse geuren en kleuren doen veel goed in huis, waar we nu eenmaal veel tijd doorbrengen. 

Voorjaars decoratie met bloembollen

Er zijn verschillende mooie bollen waar we graag het voorjaar mee inluiden, die wij combineren tot een mooi arrangement. Het arrangement wordt opgemaakt met mos en opgemaakt in zowel een mix van verschillende bollen, als in een arrangement van één enkele soort. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende bollen: 

  • Hyacinten 
  • Blauwe druifjes

Wij bieden verschillende formaten en soorten aan van de voorjaars arrangementen. Deze worden samengesteld in diverse schalen en potten van verschillende materialen en in diverse kleuren. Ook de inhoud van de arrangementen kan verschillen, zodat er voor verschillende voorkeuren en stijlen een mooi arrangement te vinden is. Variërend van een houten schaal, een ijzeren mand, tot aan een rieten mand kun je bij ons verschillende vormen en formaten arrangementen vinden, voor jezelf en voor een ander!

Voorjaars Arrangementen TuinWereld Dordrecht

Kom bij ons langs voor de buitenverkoop of bestel in de webshop

Je bent van harte welkom, wij hebben in de buitenverkoop een bloemenstal met boeketten en voorjaars arrangementen. Heb je vragen over de buitenverkoop of online bestellen in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 078-6219161, of door een mail te sturen naar dordrecht@tuinwereld.nl

Bekijk meer productgroepen in de categorie Snijbloemen

Schrijf je in en ontvang het Woontrends magazine 2023!

Meld je nu aan en ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Na aanmelding voor de nieuwsbrief ontvang je het digitale Woontrends magazine van 2023!
Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.