>

Bloemen

Onze bloemenshop wordt dagelijks aangevuld met verse bloemen. Op verzoek kunt je zelf een boeket samenstellen, maar vaak zorgen een paar takken groen in een enkele bos bloemen al voor een mooi effect. Zet de bloemen direct bij thuiskomst in het water en voeg iedere dag vers water toe. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. Wij zorgen altijd voor een gevarieerd assortiment, dus zowel voor prachtige boeketten als voor bijzondere takken kun je bij ons terecht. Een mooi cadeau voor jezelf of voor een ander en een bijpassende vaas maakt het helemaal compleet.

Een boeket samenstellen bij TuinWereld Dordrecht

Wij hebben altijd verschillende soorten snijbloemen waarmee we boeketten samenstellen, maar het is ook mogelijk om zelf een boeket naar keuze samen te stellen. Daarnaast hebben wij altijd passende boeketten voor diverse gelegenheden zoals:

Bloemen voor een bijzondere gelegenheid zoals een begrafenis of een bruiloft maken wij graag op bestelling. Dan nemen we van tevoren jouw wensen door en maken we graag een passend boeket of bloemstuk. Je kunt voor dit soort bestellingen ook telefonisch contact met ons opnemen, of even langskomen in de winkel.

Ieder seizoen weer een verrassend aanbod aan bloemen

Wij hebben niet alleen boeketten, maar ook ieder seizoen weer bijzondere exemplaren. Dit zijn ook de soorten die je het liefste gewoon los in een vaas zet, zodat ze extra goed tot hun recht komen. We verrassen je graag met een variërend aanbod, zowel voor boeketten als voor losse snijbloemen. Heb je een kleur of vorm in gedachten, maar weet je nog niet precies wat je wilt? Dan denken we natuurlijk graag met je mee om een mooi boeket samen te stellen. Op de snijbloemen afdeling is er altijd iemand aanwezig om je te helpen!

Bloemen TuinWereld Dordrecht

Speciale bloemstukken en arrangementen van TuinWereld Dordrecht

In het voorjaar kunnen we niet wachten tot we weer aan de slag kunnen met de voorjaars arrangementen. Deze zijn altijd weer een mooie start van het voorjaar met de verschillende combinaties en kleuren in een mooie bijpassende schaal. Daarnaast vind je bij ons ook altijd arrangementen, die al helemaal klaar zijn om in jouw interieur te pronken. Dit zijn vaak bijzondere combinaties van kamerplanten met een mooie bijpassende mand of schaal. Dit zijn ook altijd ideale cadeaus waar veel mensen blij van worden! 

Bloemen TuinWereld Dordrecht

Bijzondere bloemen en prachtige boeketten vind je bij TuinWereld Dordrecht!

Je bent van harte welkom in onze snijbloemenwinkel waar we je met veel plezier helpen om het juiste boeket te vinden. Wij hebben altijd boeketten klaar staan, die met zorg worden samengesteld. Daarnaast maken we uiteraard graag een boeket naar wens. Ook voor speciale bestellingen zoals een bruidsboeket, of een rouw arrangement kun je bij ons terecht. Ben je op zoek naar iets nieuws, zoals een aantal stoere takken voor in een grote vaas? Ook dan kun je zéker bij ons terecht. Houd ons assortiment in de gaten en laat je keer op keer verrassen! Natuurlijk ben je voor bijpassende vazen ook aan het juiste adres bij ons. Graag tot ziens bij TuinWereld Dordrecht!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Snijbloemen

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.