>

Kerstbomen

Wat is Kerst zonder een kerstboom? Tijdens die gezellige feestdagen kan een mooi versierde kerstboom natuurlijk niet ontbreken. Onze kerstbomen zijn zeer binnenkort verkrijgbaar, en dan vind je bij TuinWereld Dordrecht een zeer ruim assortiment met kerstbomen: zo'n 6000 stuks! Hier moet toch wel een geschikte boom voor jou tussen zitten? Onze heerlijk geurende kerstbomen zijn van zeer goede kwaliteit en bij ons te koop voor scherpe prijzen. Meer weten over verzorgingstips en het versieren van jouw kerstboom? Lees dan snel verder!

Vanaf 21 november 2023 start onze kerstboomverkoop en helpen we je met veel plezier om een mooie kerstboom uit te zoeken!

Dé kerstboom actie van TuinWereld Dordrecht

Straks geniet je zo lang mogelijk van een prachtige kerstboom, maar wat doe je daarna in januari met die lege plek in huis? Kies een mooie grote kamerplant, of andere interieur accessoires om de rest van de winter groen en gezellig door te komen! We maken het graag extra gemakkelijk, met onze speciale kerstbomen actie. Bij aankoop van een kerstboom vanaf €25,00, ontvang je een waardecheque ter waarde van €10,00. Je kunt deze waardebon de hele maand januari bij ons besteden.

Verzorgingstips voor jouw kerstboom

Heb je bij ons een mooie kerstboom gevonden? Dan wil je hier natuurlijk lang plezier van hebben. Dat kan! Met wat extra aandacht en verzorging kun je lang genieten van jouw kerstboom. Wij geven je graag tips:

 • Het is belangrijk dat de kerstboom na aankoop de tijd krijgt om te acclimatiseren. Zet de boom 24 uur in de bijkeuken of schuur voordat hij naar de woonkamer wordt verplaatst.
 • Zet een kerstboom nooit te dicht bij een verwarming of in de buurt van een lamp. Door de warmte kunnen naalden snel uitvallen en dat willen we natuurlijk niet. Daarnaast is een plek vlakbij een deur ook niet verstandig; kerstbomen houden ook niet van tocht.
 • Wanneer de kerstboom op de juiste plaats staat, mag je de boom meteen veel water geven. Daarna heeft de kerstboom wel een halve liter tot één liter water per dag nodig. Dit om bijvoorbeeld uitvallende naalden te voorkomen en zo blijft de boom mooi groen.
 • Wil je jouw kerstboom een extra boost geven? Geef de kerstboom dan extra voeding. Deze plantenvoeding vind je uiteraard ook bij TuinWereld Dordrecht.

TuinWereld Dordrecht | Kerstbomen | Goedkoopste kerstbomen

Koop een echte kerstboom én bespaar op jouw volgende kamerplant!

Wij hebben jaarlijks een speciale actie bij de kerstboom verkoop. Je bespaart namelijk meteen geld op de eerstvolgende kamerplant die je bij ons koopt. Het werkt als volgt: als je een echte kerstboom koopt bij TuinWereld Dordrecht vanaf €19,99, dan krijg je een tegoedbon ter waarde van €10 die je kunt gebruiken bij het aanschaffen van een kamerplant. Dat is mooi meegenomen als de kerstboom in het nieuwe jaar een grote leegte achterlaat in huis!

Tips voor het versieren van jouw kerstboom

Het versieren van een kerstboom is natuurlijk super leuk om te doen, maar je moet het wel goed aanpakken. Daarom hebben we speciaal voor jou wat tips op een rijtje gezet:

 • Een algemene tip: werk altijd van boven naar beneden.
 • Begin met de kerstverlichting en stop de verlichting wat dieper in de boom. 
 • Slingers kun je het best in de kerstboom hangen, zodra de lampjes erin hangen.
 • Heb je mooie strikken, takken of bloemen? Dan kun je die mooi verdelen door de kerstboom.
 • Dan is het nu tijd om de kerstballen erbij te pakken. Hang de grote kerstballen onderin en de kleine kerstballen bovenin.
 • Als laatst plaats je natuurlijk een mooie piek bovenop de kerstboom. 

Wil je inspiratie opdoen hoe je jouw kerstboom het mooiste kunt versieren? Breng dan een bezoekje aan de kerstshow bij TuinWereld Dordrecht!

Onmisbaar bij een kerstboom zonder kluit: kerstboomstandaard

Wanneer je een kerstboom gaat kopen heb je de keuze:

 • Kerstboom met kluit
 • Kerstboom zonder kluit

Kies je voor een kerstboom zonder kluit, dan is een goede kerstboomstandaard onmisbaar. Met een kerstboomstandaard kun je super snel en gemakkelijk jouw kerstboom opzetten. Daarnaast staat hij ook meteen heel stevig én recht. Bij TuinWereld Dordrecht vind je diverse soorten kerstboomstandaarden. Laat je adviseren door één van onze medewerkers!

TuinWereld Dordrecht | Kerstbomen | Goedkoopste kerstbomen

Goedkope kerstboom kopen bij TuinWereld Dordrecht

Woon je dus in de buurt van Papendrecht, Sliedrecht, Hendrik Ido Ambacht of Dordrecht en ben je op zoek naar een mooie kerstboom die perfect in jouw huis past? Breng dan snel een bezoekje aan ons tuincentrum in Dordrecht. De kerstbomen zijn vanaf nu verkrijgbaar, dus kom de mooiste uitzoeken! Neem dan ook meteen een kijkje bij onze kerstshow. Vanaf 16 oktober is de kerstshow geopend en vind je bij ons onder andere diverse soorten kerstballen, kerstversiering en kerstverlichting om jouw kerstboom te versieren. Bij ons in Dordrecht ben je op het juiste adres voor al jouw kerstinkopen. Maak er een compleet dagje uit van! Je kunt namelijk bij ons ook heerlijk lunchen en koffie drinken in ons restaurant 'Werelds in de tuin', dat recent helemaal vernieuwd is. Bekijk daarom snel de openingstijden van ons tuincentrum en hopelijk zien we je snel bij TuinWereld Dordrecht!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstshow

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.