>

Kunstkerstbomen

Heb je dit jaar geen zin in gedoe met uitgevallen naalden of het gesleep met een kerstboom in de auto? Dan is daar gelukkig een goed alternatief voor: de kunstkerstboom! De kunstkerstboom is momenteel erg populair en daardoor zijn er ook verschillende soorten bij TuinWereld Dordrecht te vinden. Je vindt op onze kerstafdeling kunstkerstbomen van Triumph Tree en Black Box; twee bekende kunstkerstbomen merken. Met een kunstkerstboom kun je toch die kerstsfeer in huis te halen zonder te sjouwen met een echte kerstboom. Dat klinkt toch ideaal? Je vindt vanaf oktober al jouw inspiratie voor een prachtige kunstkerstboom op onze kerstshow!

Mini kerstboom en grote kunstkerstbomen

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een grote kunstkerstbomen of juist een mini kunstkerstboom; bij TuinWereld in Dordrecht vind je diverse soorten. Ook wanneer jouw budget voor een kunstkerstboom beperkt is, kun je bij ons een geschikte boom vinden. Heb je er weleens over nagedacht om een witte kunstkerstboom of plafond kunstkerstboom te nemen? Origineel en uniek is het zeker! In onze winkel vind je kunstkerstbomen van Triumph Tree en Black Box. Bij het aanschaffen van een kunstkerstboom van één van deze merken, is het goed om te weten dat:

  • de kunstkerstbomen duurzaam en brandvertragend zijn gemaakt. 
  • je minimaal 5 jaar garantie krijgt.
  • de kunstbomen van zeer goede kwaliteit zijn gemaakt.

TuinWereld Dordrecht | Kunstkerstbomen

Wat zijn de voordelen van een kunstkerstboom?

Twijfel je nog of je dit jaar voor een echte kerstboom of kunstkerstboom moet kiezen? Wij hebben enkele voordelen voor een kunstkerstboom speciaal voor jou op een rijtje gezet:

  • Op langer termijn is een kunstkerstboom goedkoper.
  • Een kunstkerstboom verliest absoluut geen naalden.
  • Kunstkerstbomen blijven heel wat jaren mooi.
  • Kunstkerstbomen worden tegenwoordig van materialen gemaakt, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn.

Kortom, absoluut geen taboe meer op kunstkerstbomen! Wij nodigen je van harte uit om eens met eigen ogen onze kunstkerstbomen te bekijken. Zie jij het verschil tussen een echte kerstboom en een kunstkerstboom?

Kerstboom met kerstverlichting

Om het voor jou nóg gemakkelijk te maken zijn er tegenwoordig ook kunstkerstbomen mét kerstverlichting te verkrijgen. Geen gedoe meer met een snoer kerstverlichting! De gezellig en sfeervolle lampjes zitten al in de takken van de kunstkerstboom verwerkt. Je kunt zelfs kiezen hoeveel lampjes je in de kunstkerstboom wilt. Het is alleen nog een kwestie van versieren met mooie kerstdecoratie. Naast de kunstkerstbomen vind je tijdens onze kerstshow ook een zeer ruim aanbod met kerstversiering. Laat de feestdagen maar komen!

TuinWereld Dordrecht | Kunstkerstbomen

Koop jouw kunstkerstboom bij TuinWereld in Dordrecht

Of je nu in de buurt van Hendrik Ido Ambacht, Sliedrecht, Papendrecht of in Dordrecht woont; bij TuinWereld ben je op het juiste adres om jouw kerstinkopen te doen én de perfecte kunstkerstboom te vinden. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over de verschillen in de kunstbomen. Kom daarom gerust een keer bij ons langs en bekijk alle kunstkerstbomen die wij in onze winkel hebben staan. Je kijkt je ogen uit tijdens onze kerstshow. Elk jaar maken wij er weer een feestelijk en sfeervol spektakel van. Maak jouw dagje uit daarom compleet meteen bezoekje aan Werelds in de tuin; ons gezellige restaurant. Hier kun je terecht voor een ontbijtje, een kopje koffie of een complete lunch! Bekijk snel de openingstijden van onze winkel in Dordrecht en dan hopen we je snel te zien!

Bekijk kerstshow

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstshow

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.