>

Kersthuisjes

Vanaf 23 december profiteer je van mega korting op jouw last minute kerst inkopen. Kom langs voor korting tot maar liefst 70%!

Woon je in Dordrecht of in de buurt van Papendrecht, Sliedrecht of Hendrik Ido Ambacht en ben je op zoek naar prachtige kersthuisjes My Village? Bezoek dan de kerstshow van TuinWereld Dordrecht! In onze winkel vind je de diverse kersthuisjes waar jij jouw eigen kerstdorp mee kunt creëren. Deze sfeervolle en super gezellige kersthuisjes zijn natuurlijk onmisbaar in huis tijdens de feestdagen. De kersthuisjes en alles wat daarbij hoort, is in verschillende stijlen bij ons te koop. Je kunt alles met elkaar combineren, maar wil je hier advies over? Vraag het gerust aan onze medewerkers. Met een bezoekje aan onze kerstshow maak je er gegarandeerd een gezellig dagje uit van! Je kijkt je ogen uit en bent bij ons op de juiste plek om inspiratie op te doen. Vanaf 14 oktober 2023 is onze kerstshow helemaal klaar en nodigen wij je van harte uit!

Kersthuisjes van My Village

Iedereen kent ze wel en heeft ze vast weleens gezien: de kersthuisjes van My Village. Bij TuinWereld Dordrecht vind je diverse soorten kersthuisjes in verschillende thema's. Je kunt diverse kersthuisjes met elkaar combineren, maar je bent natuurlijk ook helemaal vrij om een compleet kerstdorp te maken. Bij ons vind je onder andere:

  • Kersthuisjes
  • Figuren
  • Bewegende en lichtgevende kersthuisjes
  • Accessoires, zoals lantaarns en bomen

Mogen we je in ieder geval één tip geven: het maakt niet uit hoe groot jouw kerstdorp is of hoeveel kersthuisjes je hebt: geef ze in ieder geval een mooie plek in huis, zodat iedereen dit kan zien en hier urenlang naar kan blijven kijken.

TuinWereld Dordrecht | Kersthuisjes | Lemax | My Village

Tips voor het bouwen van jouw kerstdorp

Wil je graag een kerstdorp creëren? Groot of klein? Dan vind je bij TuinWereld in Dordrecht alles wat je hiervoor nodig hebt. Wij geven je graag wat tips, want moeilijk is het zeker niet:

  • Begin altijd klein door een paar kersthuisjes te kopen. Je kunt namelijk jouw kerstdorp heel gemakkelijk uitbreiden.
  • Naast de kersthuisjes raden wij je aan om ook wat figuurtjes erbij te zetten. Dan gaat jouw kerstdorp steeds meer leven!
  • Vergeet naast de figuren ook de accessoires niet, zoals bruggen, lichtgevende lantaarnpalen en bomen. Zo wordt het steeds dorpser!
  • Wil je dat winterse effect toevoegen? Voeg dan wat sneeuw toe.

Met deze tips hebben wij je hopelijk al een beetje op weg geholpen. Je kunt in ieder geval aan de slag met jouw kerstdorp!

Koop jouw kersthuisjes bij TuinWereld in Dordrecht

Hebben wij je al enthousiast gemaakt en wil je ook graag kersthuisjes? Kom dan vanaf half oktober langs in onze winkel in Dordrecht. Bekijk al het moois uit de collectie van My Village en creëer jouw eigen kerstdorp. Natuurlijk ben je niet verplicht om meteen een heel kerstdorp te kopen. Wat losse huisjes in de vensterbank staat ook al super knus en gezellig! Bekijk tijdens jouw bezoek ook meteen onze andere kerstversiering, kerstverlichting, kunstkerstbomen en vanaf half november de mooiste kerstbomen. Voor al jouw kerstinkopen ben je bij ons op het juiste adres. Daarnaast kun je er meteen een dagje uit van maken door te lunchen bij ons prachtige restaurant 'Werelds in de tuin'. Hier kun je genieten van lekkere broodjes, maar ook van heerlijk gebak met een kopje koffie. Wil je er tijdens jouw dagje uit écht een feestje van maken. Reserveer dan voor een High tea of een High wine. Dat wordt genieten, in ons recent vernieuwde restaurant! Bekijk snel de actuele openingstijden van TuinWereld Dordrecht en hopelijk zien we je snel in ons mooie, gezellige en sfeervolle tuincentrum.

Onze kerstversiering

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstshow

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.