>

Kerstverlichting

Vanaf 23 december profiteer je van mega korting op jouw last minute kerst inkopen. Kom langs voor korting tot maar liefst 70%!

Tijdens de donkere dagen kunnen jouw huis en tuin wel wat extra lichtjes gebruiken. Maak het tijdens de feestdagen extra gezellig met kerstverlichting. Bij TuinWereld Dordrecht vind je kerstverlichting in heel veel verschillende soorten en maten. Weet jij al welke kerstverlichting je in de kerstboom wilt? Of wil je graag advies van één van onze medewerkers? Je bent in ons tuincentrum van harte welkom! In de loop van oktober is onze kerstshow helemaal klaar en kun je bij ons inspiratie opdoen en al jouw kerstinkopen doen. Hier vind je onder andere natuurlijk ook sfeervolle kerstversiering en kunstkerstbomen. Kortom, woon je in de buurt van Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht of Sliedrecht dan is het zeker de moeite waard om bij ons langs te komen! Dit jaar is onze kerstshow vanaf 22 oktober 2022 geopend en staan we weer met veel plezier voor je klaar!

Kerstverlichting voor binnen

Wil je in huis sfeer creëren, dan kunnen gezellige lampjes natuurlijk niet ontbreken. Juist in de maand december is het extra gezellig en knus om hier en daar een gezellig lampje aan te zetten. Daarnaast kan kerstboomverlichting natuurlijk ook niet ontbreken in jouw kerstboom of kunstkerstboom. Door kerstverlichting in de boom te hangen, zorg je voor een magisch en gezellig effect in huis. Maak het helemaal af met kerstversiering wat bij jouw interieur past. Laat de feestdagen maar komen!

TuinWereld Dordrecht | Kerstverlichting

Kerstverlichting voor buiten

Vergeet ook niet om buitenshuis wat sfeervolle kerstverlichting op te hangen! Het hoeft echt niet uitbundig te zijn! Zo kun je bijvoorbeeld een kerstverlichting net in de groene haag hangen of wat lichtgevende 'ijspegels' aan de gevel van het huis. Er is een ruime keus! Bij TuinWereld in Dordrecht ben je voor allerlei soorten kerstverlichting op het goede adres.

De voordelen van LED verlichting

Tegenwoordig is vrijwel alle kerstverlichting LED. En dat is maar goed ook, want LED kerstverlichting heeft veel voordelen. We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Vele soorten kerstverlichting is geschikt voor binnen en buiten.
  • LED verlichting gaat veel langer mee en is daarmee duurzamer én energiezuiniger.
  • De lampen zelf van de LED verlichting worden niet warm. Je kunt je vingers dus niet verbranden aan de lampen.
  • Er zijn soorten LED verlichting die je op afstand kunt bedienen. Wil je hier meer over weten? Vraag onze medewerkers om advies!
  • Vroeger konden lampen nog weleens flikkeren, maar met LED lampen heb je daar geen last van.

Wil je alle soorten kerstverlichting met eigen ogen zien? Kom dan langs bij TuinWereld in Dordrecht!

Diverse soorten kerstverlichting voor binnen én buiten!

Op onze kerstafdeling vind je een zeer divers aanbod aan kerstverlichting. Variërend van figuren tot aan diverse maten in slingers, verlichte takken en nog veel meer! Zo kun je altijd bij ons terecht met specifieke wensen, dan helpen onze medewerkers je graag om de passende verlichting te vinden. Weet je nog niet wat voor verlichting je dit jaar wilt? Dan kun je in ieder geval op veel inspiratie rekenen als je onze kerstshow bezoekt!

Sfeervolle kerstverlichting kopen bij TuinWereld Dordrecht

Op zoek naar kerstverlichting? Zoek dan niet verder en breng een bezoekje aan TuinWereld Dordrecht! Vanaf 16 oktober vind je in ons tuincentrum een sfeervolle kerstshow waar je al jouw kerstinkopen kunt doen. Combineer jouw kerstverlichting met onze kerstversiering en maak het feestje compleet met een echte kerstboom. Deze zijn vanaf half november weer bij ons verkrijgbaar. Woon je in de buurt van Sliedrecht, Papendrecht of Hendrik Ido Ambacht, dan vind je bij ons in Dordrecht de goedkoopste kerstbomen. Wil je bij ons langskomen? Bekijk dan onze actuele openingstijden plan jouw bezoek aan ons tuincentrum. Heb je zin gekregen in een kopje koffie? Stop dan even bij ons restaurant 'Werelds in de tuin'. Hier kun je heerlijk lunchen of een lekker gebakje eten. Ons restaurant is recent vernieuwd en dit is de ideale plek om heerlijk even te ontspannen tijdens het winkelen. Zien we je snel bij TuinWereld Dordrecht?

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstshow

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.