>

Lekker lunchen in omgeving Dordrecht

Je hebt zin om er op uit te gaan, maar waar in Dordrecht kun je lekker lunchen? Gezellig lunchen in Dordrecht doe je bij TuinWereld Dordrecht, dat is echt een beleving! Bij ons in de winkel zit een sfeervol restaurant waar je geniet van een heerlijke uitgebreide menukaart met broodjes, hapjes, taart, koffie en tapas! In deze bijzondere groene omgeving genaamd Werelds in de Tuin zetten we je graag in het zonnetje. Naast de menukaart, kun je ook een heerlijke high tea reserveren. Ideaal om cadeau te geven om iemand mee te verrassen! Ons recent vernieuwde restaurant barst van de kleuren en planten om jou helemaal onder te dompelen in een andere wereld. Welkom bij Werelds in de Tuin!

Lekker lunchen bij TuinWereld Dordrecht in Dordrecht middaglunch

Heerlijke lunch in de buurt van Dordrecht

Wat is een leuke plek voor een lunch? Net nu je een afspraak hebt gepland of juist spontaan zin hebt om te gaan lunchen, heb je geen inspiratie voor een leuke inspirerende locatie. In Dordrecht, buiten het centrum, vind je ons unieke concept.  Bij TuinWereld Dordrecht dompel je je onder in een andere wereld. Met de bijzondere kleuren, grote planten en natuurlijk de heerlijke menukaart kun je écht leuk lunchen. Bij ons op het menu vind je bijvoorbeeld een heerlijk ontbijt, een luxe high tea (graag vooraf reserveren), verse smoothies, borrelhapjes, flammküchen, soep, salade, heerlijke broodjes en nog veel meer. Zo is er voor ieder wat wils te vinden om heerlijk te genieten van een lunch buiten het centrum van Dordrecht. Op koopavonden zijn we ook geopend voor het diner, houd hiervoor de speciale avonden in de winkel in de gaten, dan verwelkomen we je graag in ons restaurant. 

Lunchen buiten het centrum van Dordrecht

Kun je bij een tuincentrum lunchen? Ja, dat kan echt! Wij hebben een heerlijk uitgebreid menu samengesteld zodat je echt kunt ontspannen in ons restaurant. Werelds in de Tuin is echt een restaurant waarin je geniet van kwaliteit en smaak. Lunchen buiten het centrum van Dordrecht is hartstikke leuk en zo kun je direct ontspannen tussen het shoppen van kamerplanten, tuinplanten, woonaccessoires enzovoort. Een bezoek aan de winkel wordt zo meteen een leuk dag uitje voor jong en oud! Lunchen met kinderen is heel toegankelijk bij Werelds in de Tuin, met veel variatie op het menu. Dompel je eerst onder in de inspirerende kerstshow, om daarna lekker te pauzeren met een lunch van de menukaart. Natuurlijk kun je rekenen op de aankleding die je van TuinWereld Dordrecht ook gewend bent! Maak je al gebruik van de TuinWereld Dordrecht klantenkaart? Dan blijf je ook op de hoogte van speciale acties in ons restaurant, woonwinkel en bloemenwinkel voor klantenkaarthouders!

Lekker en leuk lunchen bij TuinWereld Dordrecht in Dordrecht

Lunchen bij Werelds in de Tuin in Dordrecht

Bij Tuincentrum TuinWereld Dordrecht kun je tussen het winkelen door terecht voor een heerlijke lunch, of een gezellige high tea. Hoe leuk is het om de high tea cadeau te geven en samen te genieten in zo'n groene omgeving? TuinWereld Dordrecht ligt buiten het centrum van Dordrecht, dus je kunt gemakkelijk en gratis parkeren en de winkel is verder ook rolstoel toegankelijk. Voor de high tea kun je van tevoren reserveren en voor een lunch, ontbijt, of een lekker hapje kun je spontaan bij ons binnen lopen. We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen in ons restaurant! Tot ziens bij Werelds in de Tuin!

Routebeschrijving Contactpagina

 

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.