>

Bereid je voor op de kerst bij TuinWereld Dordrecht

Bereid je voor op de kerst bij TuinWereld Dordrecht

Hoewel de kerst dit jaar in veel opzichten anders zal zijn dan andere jaren, is het misschien juist daardoor wel extra belangrijk om te zorgen voor een fijne en warme sfeer in en om het huis. Niet alleen voor jezelf kan dat een groot verschil maken, het brengt ook een gevoel van eenheid, als er veel lichtjes buiten hangen. Vandaag delen we een aantal tips en nieuwtjes uit ons tuincentrum, om je voor te bereiden op de kerst. De dagen worden korter en donkerder, dus het is tijd om daar wat fijne kerstlichtjes en kerstdecoratie aan toe te voegen!

De kerstbomen komen er aan bij TuinWereld Dordrecht!

Wil je dit jaar een echte kerstboom en sta je eigenlijk al te popelen om deze uit te mogen kiezen? Vanaf 16 november is het zover en kun je bij ons echte kerstbomen uit kiezen. Je vindt bij ons verschillende soorten en maten kerstbomen dit jaar, zoals: 

  • Blauwspar kerstboom
  • Nordmann kerstboom
  • Fijnspar kerstboom

Daarnaast vind je natuurlijk ook een goede kerstboom standaard in ons assortiment, zodat je de boom thuis meteen op kunt zetten. Ook zorgen wij voor een heel divers aanbod aan kerstversiering. Of het nu gaat om kerstballen in alle soorten, maten en kleuren, of om stijlvolle kandelaars; je vindt op onze kerstshow altijd weer nieuwe ideeën voor de mooiste decoraties en kerst cadeautjes. 

Kerstshow 2020 TuinWereld Dordrecht

Kunstkerstbomen bij TuinWereld Dordrecht

Ook de kunstkerstbomen zijn te vinden in ons kerst assortiment. Wij hebben een zeer divers aanbod aan kunstkerstbomen, in verschillende maten en varianten. Zo kun je een ideale kerstboom uitkiezen die je ieder jaar weer opnieuw kunt opzetten. Het voordeel van een kunstkerstboom is dat je deze ieder jaar weer op dezelfde plek kunt zetten, omdat je weet dat de maten precies goed zijn. Daarnaast kun je jaren doen met dezelfde boom, waardoor je het passen en meten in een standaard kunt overslaan. Dat geeft je weer extra tijd om bijvoorbeeld nieuwe kerstdecoratie en verlichting uit te proberen! Ook dit jaar zorgen wij weer voor een divers en gevarieerd aanbod aan kunstkerstbomen, onder andere van de bekende merken Triumph Tree en Black Box. 

Maak de donkere dagen voor kerst een beetje lichter

De dagen worden korter en donkerder, we zijn meer op afstand van vrienden en familie en we weten dat de kerst er dit jaar anders uit gaat zien dan andere jaren. De tijd die we thuis doorbrengen kunnen we dan natuurlijk wel een stukje fijner en lichter maken, door een fijne sfeer te creëren. Hang je normaal vooral kerstverlichting in de kerstboom? Experimenteer dit jaar dan eens met een aantal andere plekken, zoals de voor- en achtertuin, of de gevel. Zo kunnen andere mensen ook meegenieten van de sfeer. Op deze manier kunnen we voorbijgangers en buren een beetje van de fijne kerstsfeer meegeven!

Kerst 2020 TuinWereld Dordrecht

Kom inspiratie opdoen op onze Kerstshow in Dordrecht

Je bent van harte welkom om onze kerstshow te bezoeken voor flink veel kerst inspiratie. Je vindt weer nieuwe ideeën voor decoratie, verlichting, kleurencombinaties en een feestelijke sfeer in en om het huis. Juist in deze tijden is dat extra belangrijk. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je in ons tuincentrum voldoende afstand kunt houden en veilig kunt winkelen. Kom bij ons langs om je onder te dompelen in de feestelijke kerst sfeer, we zien je graag bij TuinWereld Dordrecht!

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.