>

Heerlijk lunchen in Dordrecht

Combineer een dagje shoppen met een heerlijke lunch. Wat dacht je van heerlijke flammkuchen, huisgemaakte soepen, smaakvolle tosti's, maaltijd salades of toch liever een heerlijk broodje? Bij Werelds in de tuin heb je heel veel keuze. Zo hebben we ook diverse specials zoals een heerlijke tapas plank. Wil je liever een kopje koffie met een taartje? Dan kan uiteraard ook. 

Lunchen in Dordrecht
 

TuinWereld Dordrecht ligt op ongeveer 5 - 30 minuten afstand van de volgende plaatsen: 

Lunchroom in Dordrecht

Behalve de uitgebreide menukaart is een bezoekje aan Werelds in de tuin zeker de moeite waard. De stijlvolle inrichting en graffiti muur moet je zeker gezien hebben. Kom tijdens het shoppen tot rust in ons sfeervolle restaurant. Je kunt hier ook makkelijk parkeren op het grote parkeerterrein. Combineer dus een dagje shoppen met een heerlijk ontbijt of lunch. We zien je graag snel!

Lunchen in Dordrecht
 

Geniet van een heerlijke high tea in Dordrecht

Shopping combineren met een uitgebreide high-tea in Dordrecht? Dat kan bij het restaurant 'Werelds in de tuin' van het tuincentrum in Dordrecht. Uiteraard bestaat de high-tea uit onbeperkt thee met daarbij heerlijke hartige en zoete hapjes. Met wie kom jij langs? Graag wel even reserveren. Minimaal één dag van tevoren en vanaf 2 personen. Voor maandagen graag twee dagen van tevoren reserveren. Kies uit onderstaande opties voor jouw high tea in Dordrecht: 

  • Maandag: 13.30 uur – 15.30 uur
  • Dinsdag t/m zaterdag: 14.00 uur – 16.30 uur

Horeca bij Tuinwereld Dordrecht

Kom gezellig shoppen en lunchen bij TuinWereld Dordrecht 

Een tuincentrum met een horeca maakt je bezoek nog completer. Naast het ruime aanbod aan kamerplanten, tuinplanten, tuingereedschap, tuinmeubelen hebben wij een uitgebreide woonwinkel, dierenwinkel en bloemenwinkel. In dit complete tuincentrum kun je een hele dag vertoeven en kom je de mooiste producten tegen. Tijdens het bezoek helpt ons vakkundig personeel je graag bij het maken van de juiste keuze. Halverwege zin in iets lekkers? Kom dan langs in onze gezellige horeca voor een heerlijke kop koffie of een lekkere maaltijd. Meer weten over onze horeca en tuincentrum? Selecteer hieronder jouw regio en kom meer te weten.

Lunchen in Dordrecht
 

Tuinwereld Dordrecht
Provincialeweg 4-A 
3319LH Dordrecht
dordrecht@tuinwereld.nl

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.