>

Vind jouw geschikte tuingereedschap in Dordrecht

Voor het kopen van tuingereedschap in de buurt van Dordrecht, ben je bij TuinWereld Dordrecht aan het juiste adres! Met goed tuingereedschap kom je al een heel eind als het gaat om tuinonderhoud. Daarnaast zorgt kwalitatief tuingereedschap er voor dat je ergonomisch goed te werk gaat, zodat je veilig en verstandig kunt werken. Ook de tuin komt het ten goede als het gereedschap goed aansluit bij de werkzaamheden die je doet. Daarom helpen we je in onze winkel graag om het juiste tuingereedschap te vinden. Goed tuingereedschap is makkelijk in gebruik en hoeft niet duur te zijn. Uiteraard kun je voor vragen terecht bij ons team, dan helpen we je graag om het juiste tuingereedschap te vinden!

Tuingereedschap kopen in de buurt van Papendrecht

In onze winkel in de buurt van Papendrecht vind je kwalitatief en professioneel tuingereedschap. Zo kun je denken aan:

 • Handgereedschap
 • Elektrisch gereedschap
 • Bewatering
 • Kleding en schoeisel
 • Haspel
 • Heggenschaar
 • Schoffels
 • Snoeischaren
 • Tuinslang
 • Sproeier
 • Slanghaspel
 • Grasmaaier

Alle onderdelen van het tuinonderhoud komen aan bod in ons assortiment. Of het nu gaat om het gazon, het snoeien van grote planten, of het bewateren van de hele tuin; je kunt altijd geschikt gereedschap vinden om aan de slag te gaan. Ook helpen we je graag om goed beschermd te werk te gaan met de juiste kleding en schoeisel. Op deze manier ben je voldoende beschermd en kun je veilig te werk gaan met het gereedschap.

Tuingereedschap | TuinWereld Dordrecht

Gardena tuingereedschap kopen nabij Sliedrecht

Wij hebben verschillende kwalitatieve merken uit de tuinbranche in ons assortiment, waaronder Gardena. Ons team kan je adviseren bij de aankoop van tuingereedschap zodat je niet te veel betaalt, maar wel goed en veilig te werk kunt gaan. Daarnaast kun je bij ons terecht voor al jouw andere tuin benodigdheden, hebben we een mooie bloemenwinkel, woonwinkel, dienrenwinkel, mooie kamerplanten, tuinplanten en nog veel meer. TuinWereld Dordrecht is gemakkelijk te bereiken vanuit de regio Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Daarnaast kun je gratis bij ons parkeren en is iedere zondag bij ons koopzondag. Op donderdag hebben wij koopavond, wat betekent dat je extra lang bij ons kunt winkelen. Om even bij te komen tijdens het winkelen kun je terecht in ons restaurant, Werelds in de Tuin, voor een kopje koffie of een heerlijke lunch.

Tuingereedschap TuinWereld Dordrecht

Tuingereedschap kopen in de buurt, van bewatering tot aan heggenscharen

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste bewateringsystemen voor jouw tuin, of een goede heggenschaar voor een grote snoeiklus: je wilt graag een goede kwaliteit waarmee je snel resultaat behaalt en waar je op kunt vertrouwen. Daarom hebben wij een uitgebreid aanbod waar je voor verschillende soorten tuinonderhoud op ons kunt rekenen, zowel voor het dagelijkse onderhoud als voor de seizoensklussen. Het kleinere handgereedschap kun je tevens vaak in een set aanschaffen, waardoor je met meerdere soorten gereedschap aan de slag kunt. Ook gesteeld gereedschap is vaak in een set aan te schaffen, zodat je snel compleet bent en aan de slag kunt! Twijfel je welk gereedschap je nu echt nodig hebt? Vraag dan gerust om advies aan ons team, er is altijd iemand aanwezig om je te helpen en adviseren. Voor meer informatie over onze openingstijden in Dordrecht bekijk onze contactenpagina.

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.