>

Gezellig lunchen nabij Zwijndrecht

Lunchen en shoppen nabij Zwijndrecht? Kom dan eens langs bij Tuinwereld Dordrecht!

Lunchen nabij Zwijndrecht

Een bezoekje aan dit uitgebreide tuincentrum is zeer goed te combineren met een gezellige middag in het bijbehorende restaurant, Werelds in de Tuin. Dit restaurant is bij menig bewoner van Zwijndrecht al enorm populair en zal jou dus aangenaam verrassen! Kom langs voor een lunch of een diner en maak gebruik van de handige rolstoelvriendelijke ingang en natuurlijk het heerlijke eten. Let op: avondeten kan hier tijdens de koopavonden.

Gezellig restaurant in de buurt van Zwijndrecht

Hou je van tuinieren en lekker eten? Dan is een bezoekje aan Tuinwereld Dordrecht voor jou het perfecte dagje uit! Tuinwereld Dordrecht is een mooi tuincentrum met een zeer uitgebreid assortiment tuinartikelen van hoogwaardige kwaliteit, en beschikt daarnaast over een gezellige horecagelegenheid, genaamd Werelds in de Tuin. Bezoek deze gezellige lunchroom, waar je heerlijk kan uitrusten tijdens jouw bezoek. Naast lunchroom en koffiecorner fungeert dit tuincentrumrestaurant ook als dinerrestaurant, waar je ook tijdens de koopavonden ’s avonds van de heerlijkste gerechten kunt genieten. Dit restaurant is zeer goed bereikbaar vanuit Zwijndrecht.

Horeca in Tuinwereld Dordrecht
 

Uitgebreid lunchen nabij Zwijndrecht

Wanneer je overdag heerlijk door Tuinwereld Dordrecht hebt gestruind of gewoon toevallig in de buurt bent, vormt heerlijk lunchen bij Werelds in de Tuin een heerlijk ontspanmomentje. Ook ontbijten is hier mogelijk. Het restaurant van Tuinwereld Dordrecht nabij Zwijndrecht beschikt over zowel een binnenruimte als een terras en biedt o.a. de volgende nuttigwaren aan:

  • Verschillende heerlijke soepen;
  • Uitsmijters en tosti’s;
  • Flammkuchen;

Allerlei verrukkelijke belegde broodjes met bijvoorbeeld zalm of carpaccio;

  • Kroketten en bittergarnituur;
  • Pannenkoeken en gebakjes;
  • Koffie en thee;
  • Smoothies;
  • Maaltijdsalades;
  • En nog veel meer!

High tea Zwijndrecht

Heb je iets te vieren of heb je gewoon zin in iets speciaals? Kies dan voor een heerlijke High Tea! Proef de verschillende zoete en hartige hapjes en drink onbeperkt thee. Wij serveren de high tea op reservering. Reserveer minimaal één dag van tevoren en vanaf 2 personen. Voor maandagen graag twee dagen van tevoren reserveren.

Horeca in Dordrecht | Werelds in de Tuin TuinWereld Dordrecht

 

’s Avonds heerlijk dineren dicht bij Zwijndrecht

Wanneer er bij Tuinwereld Dordrecht koopavonden plaatsvinden worden er bij Werelds in de Tuin naast ontbijt en lunch ook heerlijke avondmaaltijden geserveerd! Deze dineravonden zijn altijd erg gezellig en een keer langskomen vanuit Zwijndrecht wordt dan ook door vele klanten aangeraden.

Kom gezellig langs bij restaurant Werelds in de Tuin nabij Zwijndrecht

Werelds in de Tuin is voor elke bezoeker een fantastische ervaring. Geniet na een heerlijke shopdag nog even na van allerlei heerlijke gerechten, of schuif snel even aan. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Benieuwd naar Tuinwereld Dordrecht? Hier kun je voor al jouw tuinartikelen terecht. Of je nou op zoek bent naar kamerplanten, tuinplanten, tuingereedschap, tuinmeubelen, een uitgebreide woonwinkel, dierenwinkel of bloemenwinkel, je vindt het hier allemaal! Tuinwereld Dordrecht biedt klanten gratis parkeerplaatsen, deskundig en persoonlijk advies, bezorgservice en een handig en voordelig klantenkaartsysteem aan. Tot ziens!

Route plannen

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.