>

achtergrond groen

Klantenkaart

Met een klantenkaart van TuinWereld Dordrecht kun je met iedere aankoop punten sparen voor speciale kortingen en extra voordelen. Daarnaast profiteer je van exclusieve aanbiedingen, die alleen voor klantenkaarthouders gelden. 

Een TuinWereld Dordrecht klantenkaart aanvragen

Vraag in onze winkel naar een klantenkaart, dan geven we deze meteen aan je mee. Je kunt de klantenkaart vervolgens online registeren om deze te gebruiken en punten te sparen.

Registreer jouw Klantenkaart

Na registratie van jouw klantenkaart ontvang je €5 welkomstkorting. Deze korting is te besteden bij een aankoopbedrag vanaf €25 en alleen geldig in de winkel (niet in het restaurant). Je ontvangt deze korting en de bijbehorende voorwaarden direct via de mail en deze is geldig tot 1 maand na uitgifte. 

Klik hier om jouw Klantenkaart te registreren

achtergrond roze

Punten sparen bij TuinWereld Dordrecht

Bij jouw aankopen in de winkel spaar je punten, die je bij toekomstige aankopen kunt besteden om korting te ontvangen. Je ontvangt 2% van iedere aankoop in punten. Vanaf 500 punten kun je deze inzetten voor korting op jouw volgende aankoop. Je kunt jouw puntensaldo altijd in zien in jouw online TuinWereld account.
 

Vragen of meer informatie?

Wil je meer weten over de klantenkaart? Bekijk dan de klantenkaart faq waar we veelgestelde vragen beantwoorden. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

De voordelen van een klantenkaart

Naast de welkomstkorting die je ontvangt bij de registratie van de klantenkaart, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Spaar 2% op iedere aankoop in ons tuincentrum en wissel deze punten in voor korting
  • Profiteer als eerste van onze zomer- en winteruitverkoop
  • Blijf op de hoogte van nieuwe collecties, evenementen en exclusieve acties

Klantenkaart verloren of punten overzetten?

Ben je je klantenkaart verloren of wil je punten overzetten? We helpen je graag. Via het formulier punten overzetten maken we dit voor je in orde.

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.