>

Klantenkaart

Heb je vragen over onze klantenkaart? Bekijk hieronder de veel gestelde vragen en antwoorden.

Welke zaken/artikelen zijn uitgesloten bij het ontvangen van spaarpunten?

U ontvangt géén spaarpunten op aanbiedingen, cadeaubonnen, gas en gasflessen, arbeid, bezorg- en bestel tarieven, horeca en tuinmeubelen.

Hoe weet ik hoeveel spaarpunten ik in totaal ontvangen heb?

U kunt het totaal aantal ontvangen spaarpunten terugvinden onderaan uw kassabon en op de website.

Wanneer verlopen mijn ontvangen spaarpunten?

Uw ontvangen spaarpunten zijn onbeperkt geldig.

Wat moet ik doen als mijn klantenkaart verloren of gestolen is?

Op de website is een formulier te verkrijgen welke u kunt invullen en inleveren bij uw vestiging. U krijgt dan een nieuwe klantenkaart.

Vul het formulier in

Is het mogelijk mijn spaarpunten in te wisselen tegen contant geld?

Het is niet mogelijk uw spaarpunten in te wisselen tegen contant geld.

Waar kan ik mijn spaarpunten verzilveren?

Je kunt je punten verzilveren bij TuinWereld Dordrecht.

 

Hoe spaar ik punten en hoe verzilver ik deze?

Per transactie spaar je 2% in punten op de klantenkaart (met uitzondering van uitgesloten categorieën, zie het vraag & antwoord hierover in de lijst met veelgestelde vragen). Bij 500 gespaarde punten kun je deze inwisselen voor 10 euro korting op jouw volgende aankoop. 

Wat is een TuinWereld klantenkaart?

Met onze klantenkaart spaar je gratis punten bij jouw aankopen in het tuincentrum. Na registratie van de klantenkaart kun je punten sparen waarmee je korting krijgt op ons assortiment. Als klantenkaarthouder ben je als eerste op de hoogte van speciale acties, activiteiten en kortingen.

Hoe krijg ik een klantenkaart?

Een klantenkaart kan je gratis krijgen bij de kassa’s van TuinWereld Dordrecht. Of vraag een digitale klantenkaart aan via de website.

Is er een TuinWereld app?

Nee, wij hebben geen app. Voor het bekijken van actuele aanbiedingen, digitale kassabonnen en spaarpunten verwijzen wij je graag naar onze website. Wil je graag een alternatief om onze klantenkaart toch via je mobiel te gebruiken? Download de gratis 'Stocard App' en je hebt De TuinWereld Klantenkaart altijd op zak!

Wat moet ik doen als ik mijn klantenkaartnummer kwijt ben?

Als de klantenkaart geregistreerd is kunnen wij jouw klantenkaartnummer terugzoeken. Bij de informatiebalie helpen we je graag verder. 

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Log in via https://www.tuinwereld-dordrecht.nl/klantenkaart om jouw gegevens te wijzigen.

Wat als ik mijn klantenkaart vergeten ben?

Je kunt bij de kassa aangeven dat je de klantenkaart niet bij je hebt. Er zal dan een speciale bon uitgedraaid kan worden met een ‘pas vergeten’- code onderaan. Log later in op de website via https://www.tuinwereld-dordrecht.nl/klantenkaart en ga naar “kaart vergeten”. Helemaal onderaan jouw kassabon staat een streepjescode, met daaronder het bonnummer. Deze vul je in het formulier in bij 'Kassabonnummer'. Daarnaast staat er aan de onderkant van de bon jouw unieke code, onder 'uitgestelde spaarpunten'. Deze vul je in bij 'voucher code'. De punten worden dan alsnog bijgeschreven. Deze code is geldig tot 30 dagen na aankoop.

Kan ik achteraf punten laten bijschrijven als ik mijn klantenkaart vergeten ben en dit niet bij de kassa heb gemeld?

Nee, dit is niet mogelijk. 

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.