>

Kerstmarkt Hardinxveld-Giessendam

Voor de kerstmarkt Hardinxveld-Giessendam moet je naar TuinWereld Dordrecht. Hier is het ieder jaar weer een groots spektakel. Je vind alle kerstdecoratie, kerstverlichting en woonaccessoires om er weer een sprankelende kerst van te maken. Kerst kan ons niet vroeg genoeg beginnen, dus net zoals de christmaholics zijn wij al in oktober helemaal klaar voor een prachtige kerstperiode. Ook dit jaar hebben we weer alle essentiële onderdelen in huis om je te inspireren voor een prachtige kerst in huis en tuin.

Bezoek onze kerstmarkt in de buurt van Hardinxveld-Giessendam voor inspiratie voor kerst

De kerstshow van TuinWereld Dordrecht is ieder jaar weer een waar spektakel. We brengen de laatste trends samen tot een inspirerende kerstmarkt, waar je altijd weer met nieuwe ideeën naar huis gaat. Of je nu zo groots mogelijk wilt uitpakken, of een aantal bescheiden decoraties voldoende vindt; onze kerstmarkt nabij Hardinxveld-Giessendam zal je niet teleurstellen. Op onze gezellige kerstmarkt kun je rekenen op een gezellig dagje uit. We zijn gemakkelijk te bereiken en maar liefst 7 dagen per week geopend. Daarnaast kun je een pauze nemen in ons sfeervolle restaurant Werelds in de tuin voor een heerlijke lunch of een lekker kopje koffie.

Kerstmarkt | TuinWereld Dordrecht

Een gezellig dagje uit naar onze kerstshow nabij Hardinxveld-Giessendam

Onze kerstshow in de buurt van Hardinxveld-Giessendam is zeven dagen per week geopend, dus wij hebben iedere zondag koopzondag. Daarnaast hebben wij rondom de feestdagen periode speciale openingstijden zodat je rustig en op je gemak bij ons kunt komen kerst shoppen. Er is voldoende parkeergelegenheid én je kunt heerlijk ontspannen in ons restaurant. Op onze kerstmarkt kun je terecht voor:

●      Kerstdecoratie

●      Kerstverlichting

●      Kunstkerstbomen

●      Echte kerstbomen (vanaf de derde week van november)

●      Lemax kersthuisjes

●      Woondecoratie

Op onze kerstshow vind je verschillende soorten kerstdecoratie en kerstverlichting voor zowel binnen als buiten. Of je nu groots wilt uitpakken of een aantal kleinere details uit kiest: in ons assortiment vind je alles van glazen kerstballen tot aan pieken, kerststukjes en kerstkransen. Je vindt de laatste kerst trends en de nieuwste kunstkerstbomen van zeer goede kwaliteit.

Kerstmarkt TuinWereld Dordrecht

Shop de meest populaire kerstdecoratie op onze kerstmarkt

Vanaf de derde week van november hebben wij in Dordrecht weer echte kerstbomen op voorraad. Al ver daarvoor kun je echter al bij ons terecht voor al jouw kerst decoratie en de laatste trends! Sfeervolle kaarsen, stijlvolle woonaccessoires, originele pieken: ons grote assortiment helpt je om al helemaal in de kerst sfeer te komen. In de aanloop naar kerst kun je alvast bekijken welke kleuren en materialen je dit jaar graag wilt gebruiken. Wellicht is er een serie van decoratie die je het meeste aanspreekt, of misschien kies je ervoor om zelf een mooie combinatie samen te stellen. Wil je een keer meer verlichting in de tuin, of aan de gevel, of pak je dit jaar de vensterbank wat grootser aan? Welke kant je dit jaar ook op wilt met kerstverlichting en kerstdecoratie: bij TuinWereld Dordrecht helpen we je graag om helemaal in de kerst stemming te komen op onze gezellige en inspirerende kerstmarkt. Je bent van harte welkom, zien we je binnenkort op onze kerstshow nabij Hardinxveld-Giessendam? Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via de contactenpagina.

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.