Kerstboom kopen Dordrecht

Wil je een mooie kerstboom kopen Dordrecht, dan ben je in onze winkel aan het juiste adres! TuinWereld Dordrecht maakt ieder jaar weer een spektakel van de kerstperiode. Vanaf de derde week van november kun je bij ons in de buurt van Dordrecht terecht voor een uitgebreid aanbod aan echte kerstbomen. Met verschillende soorten en maten is er voor iedere woonkamer wel een geschikte boom te vinden.

Kerstboom kopen in de buurt van Dordrecht

Een mooie kerstboom is een kerstboom die goed past in de ruimte. Niet te groot of te breed, maar zeker ook niet te klein. Daarom helpen we je bij TuinWereld Dordrecht graag om de juiste kerstboom te vinden die precies past bij wat jij in gedachten hebt. Los van de vorm en de maat van de kerstboom, is de keuze voor een boom met of zonder kluit ook van belang. Voor een kerstboom zonder kluit is een goede kerstboomstandaard essentieel, zodat je deze snel en gemakkelijk kunt opzetten. Daarnaast zorgt de standaard ervoor dat de boom mooi recht blijft staan. Je kunt bij ons in de regio Dordrecht voor verschillende kerstbomen kiezen zoals een Nordmann kerstboom of een sparrenboom. Wil je eens iets totaal anders? Dan kun je ook kiezen voor een hippe houten kerstboom.

Kerstboom kopen | TuinWereld Dordrecht

Kerstmarkt en kerstshow in de buurt van Dordrecht

Als je eenmaal een mooie kerstboom hebt gevonden, dan begint het echte plezier pas, want met het versieren van de boom krijgt deze steeds meer vorm. Kerstverlichting, kerstversiering, glazen ballen en een originele piek; het zijn de verschillende details die samen komen die jouw boom tot een echt pronkstuk maken. Een bezoek aan onze kerstshow is een gezellig dagje uit waarin je gegarandeerd veel inspiratie op doet. Je vindt de laatste trends op het gebied van kerstdecoratie en je komt altijd weer met veel ideeën thuis. Je kunt bij ons gratis parkeren, dus het is gemakkelijk om de kerstboom met de auto mee naar huis te nemen. Ook kun je een ontspannen pauze nemen in ons restaurant ‘Werelds in de tuin’, zodat je bezoek aan onze kerstshow een heerlijk dagje uit is! Onze winkel is centraal gelegen in de buurt van Dordrecht en goed bereikbaar, wij zijn 7 dagen per week geopend én hebben iedere donderdag koopavond.

Kerstboom kopen TuinWereld Dordrecht

Shop de laatste kerst trends in de buurt van Dordrecht

De laatste kerst trends, de nieuwste Lemax kersthuisjes, een grote diversiteit aan kerstverlichting en altijd weer verrassende kerstdecoratie: op onze kerstshow vind je het allemaal. Wij helpen je graag om van deze kerst een sprankelende kerst te maken, met een zeer uitgebreid aanbod aan woonaccessoires, arrangementen en kerstdecoratie voor binnen en buiten. Je kunt je creativiteit helemaal de vrije loop laten en je onderdompelen in een kerst paradijs in Dordrecht. Weet je nog niet zeker of je dit jaar een echte kerstboom wilt? Je kunt ook een kijkje nemen in ons assortiment met kunstkerstbomen, zodat je de afweging kunt maken en kunt vergelijken wat het aanbod is. We hebben een groot assortiment aan kerstgroen, kerstlichtjes, kerststukjes enzovoort van een uitstekende kwaliteit. Zien we je snel op onze kerstshow in Dordrecht? Voor meer informatie bezoek onze contactenpagina.

Schrijf je in en maak kans op een lunch voor 2!

Meld je nu aan en ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Wij verloten maandelijks een lunch voor 2 onder de nieuwsbrief abonnees!
Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.