>

Workshop voorjaarstaart

Workshop voorjaarstaart

Op zoek naar een leuke en creatieve activiteit? Schrijf je dan snel in voor onze fantastische workshop op donderdag 22 februari van 18:30 tot 20:30 uur!

Laat je inspireren door onze talentvolle dames van de potplantenafdeling terwijl ze je begeleiden bij het creëren van een prachtige voorjaarstaart! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je tijdens het knutselen heerlijk ontspannen met een kopje koffie of thee, met lekkernijen uit ons restaurant. Het wordt een gezellige avond vol creativiteit en lekkernijen, en het beste van alles is dat je naar huis gaat met een arrangement dat je helemaal zelf hebt gemaakt. Een echte win-win, toch?

 

Wacht niet langer en bestel jouw ticket! De workshop kost slechts €44,99 per persoon, inclusief alle benodigde materialen en begeleiding. Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in creativiteit en plezier.

Beschikbaarheid

Beschikbare tickets

Selecteer eerst een datum en/of tijd

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.