>

Ons restaurant is vernieuwd!

We zijn achter de schermen druk geweest met aanpassingen aan ons restaurant Werelds in de tuin. We zijn dan ook trots om te delen dat ons vernieuwde restaurant weer geopend is! Een nieuwe sfeer en uitstraling, met dezelfde kwaliteit die je al van ons gewend bent. Kom lekker de sfeer bij ons proeven tijdens het winkelen met een goede kop koffie, een lekkere lunch, of boek een high tea of high wine! Er is genoeg te beleven, te bekijken en te proeven. 

Werelds in de Tuin 2.0

In deze blog laten we je alvast een sneak peek zien van ons vernieuwde restaurant. Naast de nieuwe accessoires en stijl, zijn er ook graffiti artiesten aan de slag gegaan om het helemaal af te maken. Het eindresultaat is dan ook een volledig nieuwe uitstraling en een heerlijke plek waar je kunt ontspannen en genieten. 

Proef de sfeer van Werelds in de Tuin

Werelds in de Tuin is gevestigd in ons tuincentrum. In het restaurant kun je genieten van heerlijke smaken in een ontspannen omgeving. Je kunt binnenlopen tijdens het winkelen voor een lekker kopje koffie, een lunch, of een gebakje. Je kunt ook van tevoren reserveren voor een high wine of een high tea: dan word je in de watten gelegd met heerlijke hapjes en drankjes. Op speciale avonden én op koopavonden, kun je ook bij ons komen dineren. 

Vernieuwde stijl, vertrouwde gastvrijheid

Nu ons restaurant een heel nieuwe uitstraling heeft gekregen, zijn er óók dingen die nog precies hetzelfde zijn. Dat zijn namelijk de passie, gastvrijheid en professionaliteit die voor ons bovenaan staan. We maken het graag voor iedereen toegankelijk om te genieten van een ontspannen uitje, met kwaliteit producten tegen betaalbare prijzen. Hier kun je nog steeds op rekenen als je bij ons binnen loopt. Je kunt een plekje reserveren door contact met ons op te nemen, maar je kunt uiteraard ook bij ons binnen lopen tijdens het winkelen in het tuincentrum! Graag tot ziens bij Werelds in de Tuin!

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.