>

Save the date: Ladies Night!

Save the date: Ladies Night!

We hebben er even op moeten wachten, maar we hebben goed nieuws! Onze feestelijke Ladies Night komt er weer aan. In deze blog delen we alles wat je moet weten over deze mooie avond én hoe je ervoor kunt zorgen dat je hierbij kunt zijn.

Wat kun je verwachten van de Ladies Night 2021?

Onze Ladies Night staat in het teken van gezelligheid, ontspanning en inspiratie. Live muziek, hapjes en drankjes, mooie kortingen en kraampjes met verschillende stijlvolle decoratie en accessoires. Daarnaast kun je ook deelnemen aan een van de leerzame workshops. Zo is er genoeg te doen, te bekijken en te proeven! Je kunt ideeën opdoen, de mooiste kerstdecoratie en cadeaus voor jezelf en anderen vinden, maar ook genieten van een hapje, drankje en muziek. 

Meld je aan en reserveer jouw plek!

Je kunt via onze website een plekje reserveren. De plekken gaan per inlooptijd, zodat we de komst kunnen spreiden en voldoende plek hebben voor iedereen die langs wil komen. Middels een online reserverings systeem kun je vanaf nú boeken. Zien we je op 17 november?

Reserveer jouw plek

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.