>

Maak je klaar voor het voorjaar bij TuinWereld Dordrecht

We hebben al even mogen proeven van het zonnige lente-weer de afgelopen weken. Nu we allemaal veel tijd thuis door brengen is het natuurlijk extra fijn om jouw huis, tuin, of balkon alvast extra op te fleuren voor het voorjaar. Ons tuincentrum is qua collectie helemaal klaar voor het voorjaar. Hoewel we niet volledig open kunnen, zijn wij er wel klaar voor om je te voorzien van veel voorjaars inspiratie! Je kunt bij ons bestellen via de online bestellijst, via onze webshop, óf bel ons om te komen winkelen op afspraak. Wij hebben dagelijks voldoende tijdssloten beschikbaar en we helpen je graag om weer aan de slag te kunnen in de tuin! 

Haal het voorjaar in huis met voorjaarsbollen en meer

Je kunt bij ons terecht voor verschillende kleurrijke accessoires waarmee je het voorjaar in huis haalt. Zo bieden wij verschillende soorten voorjaarsarrangementen aan, met diverse soorten voorjaarsbollen gecombineerd in een stijlvolle schaal. Daarnaast kun je natuurlijk denken aan boeketten en droogbloemen, waarmee je de kleuren van de lente in huis kunt halen. Heb je al behoefte aan paas decoratie? Ook dat vind je al in onze winkel, dus als je komt winkelen op afspraak kun je je meteen onderdompelen in flink veel lente inspiratie! Wil je liever jouw bestelling doorgeven en deze komen ophalen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Via onze nieuwsbrief en onze Facebookpagina blijf je op de hoogte van ons assortiment. 

TuinWereld Dordrecht voorjaars assortimentAan de slag in de tuin voor het voorjaar

Niet alleen voor het interieur, maar ook voor de tuin of voor het balkon kun je op ons rekenen. Zo hebben wij al een groot aanbod aan perkgoed en voorjaarsbloeiers! Deze kun je zelf bij ons komen uitzoeken, als je komt winkelen op afspraak. Het is ook mogelijk om je wensen aan ons door te geven, qua kleuren en soorten planten en eventuele tuinaarde, dan zetten wij dit voor je klaar. Daarnaast kun je natuurlijk ook mooie arrangementen vinden, zowel voor Pasen als voor het voorjaar die met de diverse kleuren een mooi geheel vormen voor in de tuin of op het balkon. 

De tuin of het balkon voorbereiden op de lente

Wanneer de eerste zonnige dagen weer zijn geweest begint het weer te kriebelen om buiten aan de slag te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een grote schoonmaak buiten. Daarna kun je bepalen welke kleuren je graag terug wilt laten komen dit seizoen, bijvoorbeeld door mooie planten op pot te kiezen, of door nieuwe perkplanten te planten. Is de tuinset compleet, of wil je dit jaar eens iets anders? Zo kun je stapje voor stapje de tuin afstemmen op jouw wensen en voorkeuren voor een mooi en ontspannen voorjaar.

TuinWereld Dordrecht voorjaars assortimentBegin het voorjaar goed bij TuinWereld Dordrecht

We helpen je graag om jouw tuin helemaal klaar te maken voor het voorjaar. Daarom staan op onze bestellijst dan ook verschillende arrangementen, planten, potten en combinaties waarmee je meteen aan de slag kunt in de tuin. Wil je je al oriënteren op tuinmeubelen? Dan kun je natuurlijk ook een kijkje nemen in onze webshop Budgettuinmeubelen.nl. Voor het winkelen op afspraak is er nog voldoende plek, dus bel gerust om een afspraak in te plannen naar 078-6219161. Voor bloemen, arrangementen en voorjaarsbloeiers kun je ook terecht bij onze buitenverkoop! Graag tot ziens!

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.