>

Moederdag verwendagen

Deze moederdag pakken wij uit! De hele week zijn de moederdag verwendagen bij TuinWereld Dordrecht. Profiteer van mooie kortingen op stralende cadeaus, of kom op zaterdag 11 mei langs voor een gezellige dag. Ontvang de leukste complimenten van de complimentenmeisjes en bekijk de barbecue kunsten van een echte Weber bbq master. Kinderen kunnen voor 12,99 aan de slag met een hanging basket, om hun moeder te verrassen. Er is vrije inloop, dus schuif gezellig aan! Kom bij ons langs om de mooiste moederdag cadeaus te vinden die jouw moeder laten stralen. Denk aan een prachtige kamerplant, een vrolijke wandhanger vól zomerbloeiers, stijlvolle accessoires voor in huis, óf natuurlijk een prachtig boeket.

Profiteer van moederdag acties

Bekijk onze speciale moederdag folder hieronder, en profiteer van bloeiende acties!

Bestel moederdag boeketten online

Wil je zeker zijn van een mooi arrangement of boeket die jouw moeder laat stralen? Gebruik dan het formulier hieronder om deze vast te bestellen. Zo ben je verzekerd van een mooi boeket of arrangement, die je vrijdag of zaterdag bij ons kunt ophalen. 

Om verzekerd te zijn van een mooi arrangement of boeket, werken we dit jaar met een online bestelformulier. 

Hoe plaats je een online bestelling?

Let op: de precieze opmaak van het boeket of arrangement hangt altijd af van de voorraden en beschikbaarheid. Uiteraard doen onze bloemisten hun best om de arrangementen en boeketten zo veel mogelijk overeen te laten komen met de afbeeldingen hieronder. 

  1. Kies jouw favoriete arrangement of boeket uit de onderstaande foto's 
  2. Vul jouw gegevens in het formulier in, en selecteer de naam van het gekozen boeket of arrangement
  3. Kies een ophaaldatum. Houd er rekening mee dat je de bestelling vanaf 1 uur na jouw bestelling op kunt halen.
  4. Je ontvangt een email-bevestiging van jouw bestelling
  5. Op vertoon van de bevestigings e-mail kun je op de door jou gekozen ophaaldatum jouw bestelling ophalen in de bloemenwinkel. Je betaalt jouw bestelling bij het ophalen in de winkel. 

Moederdag

Plaats hieronder jouw bestelling. Op de gekozen ophaaldag kun je jouw bestelling in onze bloemenwinkel ophalen op vertoon van de bevestigingsmail. Let op: je betaalt pas bij het ophalen in de winkel. 

Velden met * zijn verplicht.

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.