>

Dé kerst trends van 2023

Ook dit jaar zijn we weer trots op onze stralende kerstshow! Je vindt hier al jouw benodigdheden voor een prachtige kerst. Decoratie, verlichting, en zo veel meer! De kerst trends van dit jaar komen ieder tot leven op onze kerstshow! Bekijk hieronder de kerst trends en lees meer over de prachtige kleuren en vormen die de kerstshow dit jaar voor je in petto heeft. 

Bezoek onze kerstshow

Festive Ballroom

Stel je voor.. een ballroom uit de gouden eeuw. Pastel, dromerige kleuren, speelse insecten en gigantische bloemen. Deze collectie stoomt je klaar op een waar Kerstbal. Champagne glazen, een zacht tafellaken, romantische details en luxe in overvloed. De balzaal is geopend voor al jouw kerst inspiratie!

Christmas on Stage

Santa takes the stage binnen dit thema! Een rode loper, Art Deco stijl decoratie, en veel blinkende details; het is immers feest! Binnen deze trend zie je de klassieke details van een gala avond. Het mag wederom luxe en over de top, want alle details zijn goed te matchen met basis kleuren en basis decoraties. Alle sterren verzamelen zich aan tafel voor een heerlijk samenzijn in award show sferen!

Santa's Bakery

Pakhuis Claus &Co voor de lekkerste koffie, taarten en koekjes. Je loopt deze zoete trend niet snel voorbij, met zoete decoraties en heerlijke ornamenten. Gingerbread poppetjes, kerstlollies met grote hulstblaadjes en een fris bosbesje zijn niet aan te slepen.

Zoet, zoeter zoetst: in Santa's Bakery kan het allemaal! 

Winter Morning

Heerlijk wakker worden met een adembenemend landschap, een verse sneeuwdeken ligt over de takken van het bos en het uitgestrekte landschap. Een prachtig uitzicht in de ochtend en een knisperend haardvuur om rustig bij wakker te worden. Deze trend brengt de knusheid die je bij een winterse kerst mag verwachten!

About Stars

Dineren onder de sterrenhemel  Op de stijlvol gedekte tafel staan smalle gedraaide kaarsen en uit papier geknipte grafische kerstboompjes. De kerstboom is gedecoreerd met verschillende matte, kalkachtige ballen en prachtige hangers met hoopgevende symbolen en prachtig papierknipkunst. Als je houdt van de Scandinavische trends, dan is deze trend helemaal in jouw straatje deze kerst!

Mystery Moon

De avond is gevallen en aan de hemel staan wel 1000 twinkelende sterren. Mystiek en magie komen samen met prachtige lantaarns, edelstenen en bijzondere materialen. 

Funtasy

De kerstkermis komt tot leven! Denk aan gedraaide lolly's, kleurrijk snoep, een groot reuzenrad en veel licht!

Meld je nu aan!

Ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 

Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.